ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ορίστηκε το ματς με Απόλλωνα Πόντου

δεν-ορίστηκε-το-ματς-με-απόλλωνα-πόντο-134483

Μετά την αναβολή των παιχνιδιών με τη Βέροια και τον ΠΑΟΚ Β’ λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, χθες Τρίτη, που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής για το προσεχές Σαββατοκύριακο, η Σούπερ Λιγκ 2 δεν όρισε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Το ματς αυτό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 27/2, με την επίσημη ενημέρωση ν’ αναφέρει: «Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της Διοργανώτριας».

Αυτό που απομένει, σύμφωνα με την πληροφόρηση της Σούπερ Λιγκ 2, είναι ο επανέλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος λειτουργεί, σύμφωνα με όσα προβλέπει το πρωτόκολλο. Επομένως, υπάρχει μία κατάσταση αναμονής για τα επόμενα 24ωρα, με τις πιθανότητες αναβολής και γι’ αυτήν την αναμέτρηση να είναι αυξημένες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο, έχει κλείσει ήδη ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη για παν ενδεχόμενο, χωρίς ακόμη κανείς να μπορεί να εκτιμήσει με απόλυτη σιγουριά αν θα γίνει ή όχι το παιχνίδι.

Τουλάχιστον, ορίστηκε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’, το οποίο έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, για την επόμενη Τετάρτη 3 Μαρτίου στη Νεάπολη.

Τα 15 ματς που έχει να δώσει ακόμη ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολλά και μπορούν ν’ αλλάξουν την κατάσταση, με τους ερυθρολεύκους, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση μα 13 βαθμούς, όσους και η τελευταία Καβάλα, να θέλουν ηρεμία και θετική ενέργεια, για να κάνουν τη δύσκολη προσπάθεια να σώσουν την κατηγορία με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος στη ραδιοφωνική εκπομπή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τόνισε πως ο Βασίλης Βούζας στηρίζεται και πως όσοι πιστεύουν ότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί από τώρα, καλό θα είναι να μην πάνε στο γήπεδο, ορίζοντας τη γενική είσοδο στα 5 ευρώ από δω και στο εξής στα εντός έδρας ματς της ομάδας του, καθώς θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Εξάλλου, καθώς έχει αυξηθεί ήδη ο αριθμός των φιλάθλων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι στο 50% της χωρητικότητας ενός γηπέδου, η Νεάπολη θα μπορεί να φιλοξενήσει λίγο πάνω από 1000 άτομα στο εξής.

Παρέμβαση Ρόκα

Παρέμβαση στον αέρα του Βόλος 9.86 έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Στάθης Ρόκας, απαντώντας σε σχόλια που ακούστηκαν: «Αν υπήρχε παίκτης, που δεν ήταν τακτοποιημένος οικονομικά, θα είχε φύγει τον Δεκέμβριο. Όμως, δεν έφυγε κανείς από τα παιδιά που είναι εδώ και παλεύουν, παρά μόνο αυτοί που επέλεξε η ΠΑΕ. Είμαστε εδώ, για να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας, με το όποιο κόστος έχουμε προσωπικό και μη, τρέχοντας από το πρωί έως το βράδυ. Η ομάδα πρέπει να βρει μια ηρεμία και δεν χρειάζεται κακόπιστη κριτική, αλλά προστασία απ’ όλους».

Εξοφλήθηκε ο Μπουτζίκος

Ο πρώην παίκτης και αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Μπουτζίκος, εξοφλήθηκε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η οποία πλέον δεν κινδυνεύει από την επιβολή ποινών.

Επομένως, για τη βολιώτικη ΠΑΕ έκλεισε ένα δικαστικό μέτωπο και η υπόθεση δεν συζητήθηκε χθες Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος αμυντικός, που η δεύτερη θητεία του στην ομάδα ήταν από το 2018 έως το 2021, έλαβε ένα ποσό της τάξης των 3.000 ευρώ και η υπόθεσή του έκλεισε.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής ανακοίνωσε χθες η Betsson Super League 2. Αναλυτικά:

Βόρειος όμιλος

Σάββατο 26/2 (14:45)

Ολυμπιακός Β’-Απόλλων Λάρισας

(ERTSPORTS)

Σάββατο 26/2 (17:00)

ΝΠΣ Βέροιας-ΠΑΟΚ Β’

(ΕΡΤ3)

Κυριακή 27/2 (14:45)

Πιερικός-Αλμωπός Αριδαίας

Αναγέννηση Καρδ.-Νίκη Βόλου

ΠΟΤ Ηρακλής-ΑΟ Τρίκαλα

Πανσερραϊκός-Α.Ε.Λ.

(ERTSPORTS)

Κυριακή 27/2 (17:00)

Α.Ο. Ξάνθη-Α.Ο. Καβάλα

(ΕΡΤ3)

Ρεπό: Θεσπρωτός

Νότιος όμιλος

Σάββατο 26/2 (14:45)

ΑΕΚ Β’-Εργοτέλης

(ΕΡΤ3)

Κυριακή 20/2 (14:45)

Καλαμάτα-Καραϊσκάκης Αρτας

Κηφισιά-Αστέρας Βλαχιώτη

Επισκοπή-Διαγόρας

Ρόδος-Χανιά

Λεβαδειακός-Ζάκυνθος

Ηρόδοτος-ΟΦ Ιεράπετρας

Αιγάλεω-Καλλιθέα

(ΕΡΤ3)

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β’

Τέσσερα εξ αναβολής σήμερα

Τέσσερα εξ αναβολής παιχνίδια γίνονται σήμερα Τετάρτη για τη Super League 2. Το πρόγραμμα:

Σήμερα (15:00)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδ.

(12η αγωνιστική)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαμάτα-Καλλιθέα

(11η αγωνιστική)

Ρόδος-Επισκοπή

(12η αγωνιστική)

Ζάκυνθος-Εργοτέλης

(12η αγωνιστική)

Τα εξ αναβολής στις 2/3

Το αναλυτικό πρόγραμμα εξ αναβολής αγώνων λόγω Covid 19 για την Τετάρτη 2 Μαρτίου ανακοίνωσε χθες η Σούπερ Λιγκ 2: «Σας ενημερώνουμε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων λόγω Covid 19 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2.3.2022 (15:00):

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αναγέννηση Καρδ.-Βέροια

(13η αγωνιστική)

Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ Β’

(13η αγωνιστική)

Ηρακλής-Ξάνθη

(14η αγωνιστική)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κηφισιά-Ρόδος

(13η αγωνιστική)

Καραϊσκάκης-Καλλιθέα

(13η αγωνιστική)

Ζάκυνθος-ΟΦ Ιεράπετρας

(17η αγωνιστική)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου