ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Οποιος νομίζει ότι πέσαμε, να  μην έρθει στο γήπεδο»

οποιος-νομίζει-ότι-πέσαμε-να-μην-έρθ-137754

Στην εκπομπή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου «Όλα στο κόκκινο» στον Sport Fm 89.5 μίλησε ο ισχυρός της άνδρας, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που κατέχει το 49% του πακέτου των μετοχών.

Ο 40χρονος παράγοντας τόνισε ότι αποφάσισε να ορίσει τη γενική είσοδο στη Νεάπολη στα ματς έως το τέλος του πρωταθλήματος στα 5 ευρώ, γιατί δεν θέλει τα χρήματα του κόσμου, αλλά τη στήριξη στην ομάδα. Επίσης ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει τη μάχη του και δεν θα παραδώσει τα όπλα, ενώ χαρακτήρισε κακομοιριά να λέγεται ότι η ομάδα έπεσε από τώρα, ζητώντας απ’ όσους το πιστεύουν να μην πάνε στο γήπεδο.

Απόδοση: taxydromos.gr

Αρχικά για την παραίτηση Μαυρονάσιου ο κ. Τσιμπανάκος ανέφερε ότι ήταν μία απόφαση του ίδιου και ότι η ΠΑΕ τη σεβάστηκε και προχωρά παρακάτω. «Ο Ολυμπιακός δεν σταματά, εφόσον παραιτηθεί κάποιος. Δεν έχω να μπω κάτι άλλο. Εχουμε πιο σοβαρά προβλήματα αυτή τη στιγμή. Ουδείς αναντικατάστατος. Δεν έχουμε πρόβλημα», ήταν το σχόλιό του.

Για τη σωτηρία της ομάδας: «Οποιοι νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα παραδώσει όπλα χωρίς να δώσει τη μάχη του, είναι γελασμένοι. Είναι κακομοιριά να λένε κάποιοι ότι ο Ολυμπιακός έπεσε, ενώ έχει άλλα 15 ματς. Πιστεύω στις δυνατότητες δικές μου, των ποδοσφαιριστών και προπονητή. Είμαι στα 40 μου, αλλά έχω μεγάλη εμπειρία. Είναι χρέος μας να πάει παρακάτω ο Ολυμπιακός και να σωθεί. Είναι εύκολο να πω ότι κλείνει αύριο το μαγαζί. Στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει οικονομική υγεία και είναι όλα ρυθμισμένα. Κάποιοι κάνουν μόνο κριτική και πόλεμο και εκ των έσω. Ο Τσιμπανάκος δεν έριξε καμία ομάδα, όπως άλλοι, και θα αφήσει και μία περιουσία ένα προπονητικό κέντρο που είναι στολίδι». Πρώτα ο Θεός η ομάδα να σωθεί και η δική μου χρονιά θα είναι η τελευταία.

Θέλει στήριξη, υπάρχει από κάποιους , όπως από τους οργανωμένους, που αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί είναι κοντά. Εγώ είμαι ο πρώτος που πονάω. Λάθη γίνονται. Πρώτος βλέπω ότι η ομάδα κάπου πονάει, αλλά ο Ολυμπιακός δε θα πάει λαβωμένος στις μάχες ούτε απροστάτευτος.

Κάποιοι θέλουν την ομάδα στο Α’ Τοπικό, για να κάνουν κουμάντο. Με μένα αυτό δε θα γίνει. Υπάρχει κόσμος που πραγματικά αγαπά την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μία ίωση, αλλά δεν έχει πεθάνει. Ήταν άρρωστος αγωνιστικά, αλλά δεν είναι τώρα.

Όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσουμε βήμα-βήμα να σωθεί ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο. Δεν είναι κάτι που δεν γίνεται».

Σχετικά με το αν υπάρχει θέμα προπονητή, ήταν ξεκάθαρος: «Η ομάδα έχει προπονητή, λέγεται Βασίλης Βούζας και τον στηρίζουμε. Στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα προπονητή και μ’ αυτόν θα πάμε να σώσουμε την κατηγορία»

Για το τι λείπει από την ομάδα: «Πιστεύω ότι είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν μπορεί ξαφνικά να ξέχασαν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν κάποιοι, οι οποίοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά μας. Θα είναι δίπλα τους μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Οι επόμενες αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικές. Θα βάλουμε γενική είσοδο 5 ευρώ. Θέλουμε τη στήριξη, δεν θέλω τα χρήματά τους. Να δώσουν το παρών και να γεμίσουν το γήπεδο».

Για τα άλλα δύο γήπεδα στο αθλητικό κέντρο: «Ό,τι έχω πει το έχω κάνει πράξη. Τα δύο γήπεδα θα είναι προς χρήση τις επόμενες μέρες. Οι προκάτοχοί μου τα ρήμαξαν όλα και δεν άφησαν τίποτα. Εγώ δεν θα αφήσω χρέη. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε πώς θα σώσουμε τον Ολυμπιακό. Αν κάποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει πέσει να μην έρθουν καν στο γήπεδο. Θέλουμε θετική ενέργεια. Εγώ πονάω, γιατί πληρώνω κιόλας».

Για το αν αποδεικνύεται ότι ο σχεδιασμός μου δεν ήταν σωστός, επεσήμανε: «Δεν θεωρώ ότι αποτύχαμε βάσει των προβλημάτων που είχαμε με την αδειοδότηση. Τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά τον Δεκέμβρη πήραμε ποδοσφαιριστές που μας βοηθάνε. Είναι ψυχολογικό το θέμα και πιστεύω ότι θα το βρουν οι παίκτες με τον προπονητή. Είναι παιδιά και φοράνε σορτσάκι και θέλουν τη στήριξή μας. Εγώ είμαι σκληρόπετσος. Να γυρίσουμε σελίδα, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στηρίζουμε ποδοσφαιριστές και προπονητή».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου