Περιμένει αποτελέσματα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-29, 14:32:56
Περιμένει  αποτελέσματα

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τις επαφές και τις νέες πιέσεις

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα αποτελέσματα  από  τις  τελευταίες επαφές  που άρχισαν  από τη Δευτέρα περιμένει  τώρα  ο Ολυμπιακός  Βόλου, θέλοντας  αποφάσεις που  θα  σημάνουν  την  άρση της καλοκαιρινής αδικίας, ώστε  και  οι  φίλαθλοι  που   αγωνιούν και  φωνάζουν  εδώ και 8  μήνες να ξαναδούν  τη βολιώτικη ομάδα  στις  επαγγελματικές  κατηγορίες...

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν την συνεδρίαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ στις 24 Απριλίου και περιμένουν να υπάρξει εκμετάλλευση της προεκλογικής περιόδου, ενώ γνωρίζουν πως η δικαίωση μπορεί να έρθει όχι μόνο πολιτικά (όπως πολιτική ήταν η απόφαση στο να βρεθεί στο πουθενά η ομάδα) αλλά και κυρίως μέσω της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εάν βέβαια αυτή το θελήσει και φανεί δυνατή στο να κάνει πράξη τη διόρθωση δικού της λάθους.

Το λάθος άλλωστε το έχουν παραδεχθεί αρκετοί και αν και ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ Παναγιώτης Μποτσιβάλης δεν ανοίγει τα χαρτιά του, στις συναντήσεις του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ένα τέτοιο κλίμα συνάντησε.

Οι επαφές συνεχίζονται και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως το ζήτημα θα έχει αίσιο τέλος για τον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επί της ουσίας χρειάζεται μια θετική απόφαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στις 24/4 προκειμένου να δρομολογηθούν οι κινήσεις επιστροφής της ομάδας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή το Διαιτητικό Δικαστήριο απορρίψει την προσφυγή του Ολυμπιακού Βόλου, η ΠΑΕ θα περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης στο Διοικητικό Εφετείο στις 26 Απριλίου με την ελπίδα να δικαιωθεί, με τα χρονικά περιθώρια, ωστόσο, να στενεύουν για τον σύλλογο.

Καλόπουλος: «Δεν έχω δει Μπέο»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Καλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις». Ο πρώην διαιτητής αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με τα στημένα και αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση. Τόνισε ότι προσπαθεί να αποδείξει ότι… δεν είναι ελέφαντας. Παράλληλα, μίλησε για τις οπαδικές προτιμήσεις για τις οποίες των κατηγορούν, υπογραμμίζοντας ότι πάντοτε προσπαθούσε να είναι δίκαιος με όλους.

Αναλυτικά για το κατηγορητήριο με τους στημένους αγώνες: «Είναι ένα κατηγορητήριο στο οποίο εμπλέκονται 68 άνθρωποι. Μαζί με εμένα στο συγκεκριμένο κατηγορητήριο είναι άλλοι 15 άνθρωποι για τις ίδιες κατηγορίες».

Για την συνομιλία ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μπέο, η οποία τον ενέπλεκε: «Ο Καλόπουλος δεν είχε ποτέ την ανάγκη προστασίας. Η ερώτηση θα έπρεπε να γίνει στον κύριο που πήρε τηλέφωνο. Δεν μπορώ να απολογηθώ για συζήτηση δύο ξένων προς εμένα ατόμων που μιλάνε για εμένα. Είπε αυτά που είπε ο Μπέος στον Μαρινάκη. Δεν βρίσκω το λόγο . Ποιος είναι ο κ. Μπεός και ποιος ο κ. Μαρινάκης. Ένιωσα έκπληξη όταν το έμαθα. Όταν έφυγα από το γήπεδο δεν υπήρξε κλίμα αρνητικό. Ακόμα και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχε να μου προσάψει προσωπικά τίποτα και είχε παράπονα μόνο από τον βοηθό. Ο κ. Γόντικας ήταν απίστευτα ευπρεπής και μου είπε πως δεν έχει κανένα παράπονο από την απόδοσή μου».

Για το αν έχει συναντήσει ποτέ του τον Μπέο και τον Μαρινάκη: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν από τους δύο».

Για τον αν τον έχει πλησιάσει ποτέ κανείς για να στήσει παιχνίδι: «Δεν έχει δώσει ο Δημήτρης ο Καλόπουλος ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να έρθει να μου πει το οτιδήποτε για να ευνοήσω κάποια ομάδα».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=