ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκλεισε Τουράν Μανάφοβ ο Ολυμπιακός Βόλου

εκλεισε-τουράν-μανάφοβ-ο-ολυμπιακός-β-219983

Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, ενισχύοντας τα μετόπισθεν, καλύπτοντας έτσι και το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ναά στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει πως ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Τουράν Μανάφοβ, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται τις προσεχείς μέρες στην Ελλάδα και εφόσον περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για 23χρονο αριστερό μπακ (γεννήθηκε στις 19/9/1998) στην πρωτεύουσα το Αζερμπαϊτζάν, Μπακού και έχει ύψος 1.80. Είναι οκτώ φορές διεθνής με την ομάδα U21 του Αζερμπαϊτζάν.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα U19 της Neftchi Baku, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην U19 της Quarabagu, στην U19 της Sumgayit, ενώ την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στην PFK Zagatala. Από το 2019 μέχρι πρότινος ήταν ποδοσφαιριστής της F.K. Sabail και έπαιξε για τρία χρόνια στην Premyer Liga του Αζερμπαϊτζάν. Την πρώτη χρονιά (2019-20) έπαιξε σε 16 παιχνίδια, πέρυσι κατέγραψε 28 συμμετοχές και φέτος αγωνίστηκε σε 14 ματς με την πρώην του ομάδα. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν μετρά 58 συμμετοχές”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου