ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τους βαθμούς που χρειάζεται στην έδρα της αδύναμης Καβάλας

για-τους-βαθμούς-που-χρειάζεται-στην-έ-254855

Ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται πολλά πράγματα, για να αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα, που μόνο καλή δεν είναι στις 8 πρώτες «στροφές» του πρωταθλήματος, και μπορεί ήδη να άρχισαν διορθωτικές κινήσεις και να έγινε μια μεταγραφή Ισπανού επιθετικού που θα παίξει από τον Γενάρη, αλλά αυτό που τώρα θέλει περισσότερο είναι οι βαθμοί που θα τον ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και μπορούν να αλλάξουν και τη γενικότερη ψυχολογία τόσο της ομάδας όσο και του κόσμου…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αύριο στην 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2, έχει ένα ματς στην Καβάλα και οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν τους σίγουρους τρεις βαθμούς από την αδύναμη φέτος τοπική ομάδα, που δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν και με την οποία ο Ολυμπιακός έχει 18 νίκες, 13 ισοπαλίες και 18 ήττες!

Όμως η νίκη αύριο έχει τη δική της σημασία, αφού η βολιώτικη ομάδα θα ξεφύγει από την 14η θέση της βαθμολογίας και τους πέντε πόντους και θα μπορεί να κοιτάξει διαφορετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και με τις όποιες αλλαγές στο ρόστερ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός είναι, και το έχουν καταλάβει όλοι στην ομάδα, σε δύσκολη βαθμολογική θέση, και τώρα είναι η ευκαιρία να πάρει το πρώτο διπλό.

Βέβαια οι αυριανοί βαθμοί και μια μεταγραφή ενός Ισπανού δεν μπορούν με τίποτα να «κρύψουν» τις αδυναμίες, αφού ως τώρα παίκτες δεν έχουν προσφέρει βάσει του βιογραφικού τους και της αξίας τους και ξένοι που ήρθαν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Τσέχος Φίλιπ Χάσεκ και ο Πορτογάλος Ντουάρτε Βαλέντε, είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας…

Πάντως η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, έχει εντοπίσει τις αδυναμίες και ξεκίνησε ήδη τις διορθωτικές κινήσεις, με τον Ισπανό Άλεξ Τσίκο να είναι ο πρώτος αλλά όχι και ο μόνος που θα είναι στο ρόστερ από τον Γενάρη για ένα καλύτερο 2022.

Ο Ολυμπιακός πάντως εκτός από το ματς στην Καβάλα θα έχει έναν ακόμη αγώνα μέσα στο 2021 αυτόν για την 10η αγωνιστική στις 29/12 με τον Αλμωπό!

Ο Πουλικίδης διαιτητής

Την αναμέτρηση Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου, την Κυριακή 19/12, στις 14:45 στο «Ανθή Καραγιάννη», θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την ΕΠΣ Δράμας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χατζηνάκος και Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτη διαιτητής ορίσθηκε η κα. Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου