ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε την ενίσχυση, για να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο

ξεκίνησε-την-ενίσχυση-για-να-αλλάξει-α-256240

Την ενίσχυσή του, για να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο προς το καλύτερο, ξεκίνησε ήδη ο Ολυμπιακός Βόλου με την απόκτηση Ισπανού επιθετικού, με τη διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον προπονητή Εμανουέλ Καγιέχα, έχοντας εντοπίσει τι χρειάζεται η ομάδα, προκειμένου να γίνει πιο δυνατή και αποτελεσματική, να κινείται και για άλλες μεταγραφές

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Έτσι μετά τον προβληματισμό που έχει προκληθεί από τα έως τώρα αποτελέσματα οι διοικούντες τον Ολυμπιακό προχώρησαν ήδη στην απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Τσίκο, τον οποίο γνωρίζει και ο Ισπανός προπονητής της ομάδας, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα ενίσχυσης, τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε 4 συνεχόμενα ματς!

Την πρώτη συμφωνία του ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό Άλεξ Τσίκο (Χοσέα Αλεχάνδρο Σάντσες το πλήρες όνομά του), ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας μας, Μανού Καγιέχα.

Γεννήθηκε στην Αλμερία στις 19/4/1990, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται τόσο ως σέντερ φορ, όσο και ως ακραίος επιθετικός. Την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 της Αλμερία, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του έπαιξε σε αρκετές ομάδες της Ισπανίας, CD Adra, Vicar Cultural, CF Motril, Real Avila, CD Izarra, Ontinyent CF, CD El ejido, Socuellamos, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Atzeneta.

Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) θα βρίσκεται στην Ελλάδα, θα μεταβεί στον Βόλο, θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και θα αρχίσει αμέσως προπονήσεις, έτσι ώστε να μπει στο κλίμα της ομάδας. Θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό από την 1η Ιανουαρίου, όταν και ανοίγει επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Στην Ισπανία του έχουν δώσει το προσωνύμιο «El pistolero» και έρχεται στην Ελλάδα στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική του ηλικία, με στόχο να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τους φετινούς του στόχους. Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει άλλη μία υπέρβαση, ενώ άμεσα θα ακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, με παίκτες έμπειρους και ικανούς, με στόχο ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί δυνατός στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

«Η μόνη λύση είναι να δουλέψουμε»

Μετά και την προχθεσινή ήττα 0-1 από τον Θεσπρωτό στην Νεάπολη ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Εμανουέλ Καγιέχα, ανέφερε πως για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα ο μόνος τρόπος είναι η πολλή δουλειά στις προπονήσεις.

Ο Καγιέχα, αφού ζήτησε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη, ανέφερε: «Η μόνη λύση είναι να δουλέψουμε πολύ. Δεν θα κάνουμε καθόλου διακοπές. Θα κάνουμε προπόνηση πρωί, μεσημέρι, βράδυ… Αυτή είναι η μόνη λύση».

Αμεσα ανάκαμψη

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα την αγωνιστική του ανάκαμψη κι αυτό μπορεί να γίνει την Κυριακή με την …υπερ-αδύναμη Καβάλα εκτός έδρας, ενώ οφείλει να είναι και έτοιμος για ένα καλύτερο 2022.

Ο Ολυμπιακός για 8 συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να κρατήσει σε κανένα ανέπαφη την εστία του, μετράει 4 συνεχόμενες ήττες χωρίς να έχει πετύχει γκολ και την Κυριακή θα αγωνιστεί για τη δεύτερη φετινή του νίκη στην Καβάλα, που χθες έχασε 7-0 στο Πανθεσσαλικό, ενώ αμφίβολο είναι αν θα γίνει ο επόμενος αγώνας του για την 10η αγωνιστική στις 29/12 με τον Αλμωπό! Ήδη όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η ομάδα της Αριδαίας δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Superleague 2, καθώς ανακλήθηκε το πιστοποιητικό της από την ΕΕΑ.

Πάντως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση, έχοντας μια και μοναδική νίκη στον Βόλο (3-2 την Καλαμαριά), ενώ η συγκομιδή των πέντε βαθμών έχει έρθει με μια ισοπαλία στη Νεάπολη με τον Ηρακλή (1-1) και μια (2-2) στις Σέρρες… Πλέον, μεθαύριο Κυριακή είναι ευκαιρία για τους Βολιώτες να πάρουν και το πρώτο διπλό με την Καβάλα. Κι αυτό γιατί η μακεδονική ομάδα, που χθες στο Πανθεσσαλικό, παρατάχθηκε μόλις με 10 παίκτες, εκ των οποίων μόνο οι δύο έπαιζαν και πέρσι ποδόσφαιρο (!), φυσικά δεν θυμίζει τίποτα από την Καβάλα του παρελθόντος, με την οποία ο Ολυμπιακός έχει 18 νίκες, 13 ισοπαλίες και 18 ήττες!

Ο Πουλικίδης διαιτητής

Την αναμέτρηση Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 19/12, στις 14:45, στο «Ανθή Καραγιάννη» θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την ΕΠΣ Δράμας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χατζηνάκος και Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτη διαιτητής ορίσθηκε η κα. Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου