ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου με διαιτητική σφαγή  

ήττα-για-τον-ολυμπιακό-βόλου-με-διαιτη-267082

Με ένα γκολ-οφσάιντ από τον Διαμαντόπουλο στο 22’ με πλασέ κι ένα αυτογκόλ στο 75’ του Κόλα ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα με 2-0.

Ο Καγιέχα επέλεξε να τοποθετήσει στον άξονα της μεσαίας γραμμής τον Κατσούκη, στη δεύτερη συμμετοχή του ως βασικού μετά το παιχνίδι με τη Βέροια.

Το τέρμα με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι και ήταν το καθοριστικό, ανάγκασε την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας στο ημίχρονο, μιλώντας για διαιτητική σφαγή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σφαγή στην Ξάνθη. Η διαιτησία έκανε το θαύμα της. Ο δεύτερος βοηθός άφησε τον Διαμαντόπουλο από καθαρή θέση οφσάιντ να σκοράρει. Η διαιτησία στερεί από την ομάδα μας να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Τι άλλο θα δούμε σήμερα στην Ξάνθη;».

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος, Φαζός, Ουνγιαλίδης (73’ Πολίμος), Τζανακάκης, Γκινσάρι (49’ Δόρης), Θυμιάνης, Διαμαντόπουλος (79’ Ιμπραΐμι), Τσέλιος, Πλατέλλας, Γκόμεζ (77’ Μονρόουζ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Νάα (69’ Κόκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος (49’ Σουλεϊμάν), Φιλίποβιτς, Κατσούκης (69’ Κόλα), Σκοπελίτης, Σιαφά, Γραικός (69’ Ξύδας-79’ λ. τρ. Μαρκοπουλιώτης) Παπακώστας, Κιτόκο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου