ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποστολή και εισιτήρια για Πιερικό ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου

αποστολή-και-εισιτήρια-για-πιερικό-αν-283732

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον Πιερικό, το Σάββατο 4/12 στις 14.45 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Μάνου Καγιέχα ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μετέχουν οι Ρίτσι Κιτόκο και Γιώργος Ξύδας. Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Μπάτροβιτς, Ντουάρτε, Φιλίποβιτς, Κιτόκο, Ναά, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης. Αποκλείστηκαν, ο τραυματίας Στάμου και οι Ντιαμπί, Ετογκά, Αμπουμπακάρι, Κωνσταντίνου.

Προπώληση εισιτηρίων με Πιερικό

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον Cocid-19. Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 12.30 μ.μ. για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδο τους στις κερκίδες.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 09.00-15.00 και από τις 18.00-21.00. Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου