ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Εμβόλιο» … νίκης, επειγόντως, θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

εμβόλιο-νίκης-επειγόντως-θέλει-σ-298279

Οι δύο ισοπαλίες και η μία ήττα στην πρώτη τριάδα αγώνων για τη Σούπερ Λιγκ 2 κάνει επιτακτική την ανάγκη για τον Ολυμπιακό Βόλου να κατακτήσει σήμερα το τρίποντο και να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αντίπαλος του στη Νεάπολη (15.00) ο Απόλλων Πόντου και στον Ολυμπιακό χρειάζονται επειγόντως ένα «εμβόλιο» … νίκης, ενώ κανείς δεν διανοείται μέσα στην ομάδα ότι θα υπάρξει κάποιο άλλο αποτέλεσμα σήμερα.

Ασφαλώς, η ισοπαλία που απέσπασε ο Απόλλων Πόντου με τη συμπολίτισσα του Ολυμπιακού, Νίκη, δείχνει ότι όσο αδύναμη κι αν δείχνει μία ομάδα, χρειάζεται την απαιτούμενη προσοχή, για να καταβάλει κάποιος την αντίστασή της.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, που σίγουρα είναι το ακλόνητο φαβορί, αλλά δεν παραγνωρίζει τις παγίδες που μπορεί να κρύβει η σημερινή αναμέτρηση, ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του, με τον Γιώργο Βαζάκα να επιλέγει 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι εξής: Αμπουμπακάρι, Μπάτροβιτς, Ντουάρτε, Φιλίποβιτς, Σιαφά, Νάα, Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Κωνσταντίνου, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης, Χατζής. Αποκλείστηκαν για ακόμη μία φορά οι τραυματίες Στάμου, Ξύδας, καθώς και οι Χάσεκ, Βούγιοβιτς, Ντιαμπί (δεν βγήκε ακόμη το δελτίο του ακόμη), Κιτόκο.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα είναι: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Νάα, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Σκοπελίτης, Βερνάρδος, Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς, Σιαφά, με τον τελευταίο να επιστρέφει έπειτα από δύο ματς που αγωνίστηκε με την Εθνική Ισημερινής Γουϊνέας.

Δεν συμπληρώνει αποστολή ο Απόλλων

Από την άλλη οι «Πόντιοι» είχαν διαθέσιμους την περασμένη Κυριακή με τη Νίκη 14 παίκτες, έχοντας πολλά κενά και ένα ελλιπές ρόστερ, περιμένοντας τον Ιανουάριο, για να ενισχυθούν, ενώ σήμερα αναμένεται και η επιστροφή του Δαλιανόπουλου, με συνέπεια η αποστολή να αποτελείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από 15 παίκτες (Πολίτης, Πίτκας, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ενομό, Μπαργκάν, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Ζαχαράκης, Αμαραντίδης, Ξιφιλίνος, Φράγκος, Δεινόπαπας, Ελλέ, Δαλιανόπουλος).

Να σημειωθεί ότι σε καλύτερη κατάσταση θα είναι οι Δεινόπαπας και Ελλέ, με τον πρώτο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, να αγωνίζεται με τη Νίκη ως αλλαγή, αν και δεν είχε ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος είχε μείνει στον πάγκο την περασμένη Κυριακή, όντας τυπικά στην αποστολή. Πάντως, ο Γάλλος στόπερ Πατί Μαλουμαντσοκό εξακολουθεί να είναι τραυματίας και έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο διαιτητής

Ο Στράτος Μαχαίρας από τον σύνδεσμο Αθηνών θα είναι ο άρχων της συνάντησης Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου σήμερα στις 15.00 στη Νεάπολη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Βοηθοί του θα είναι ο Αραβίδης (Αθηνών) και ο Πριόνας (Εύβοιας) και τέταρτος ο Μέγας (Πιερίας).

Με τον Μαχαίρα ο Ολυμπιακός Βόλου μετρά μία νίκη (Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΠ Κοζάνης 3-0 στις 13/05/21 στη Νεάπολη) και μία ισοπαλία (Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός 1-1 στις 19/10/19 στον Αλμυρό).

Θέλει δίπλα του τον κόσμο

Η διοίκηση λόγω και της κρισιμότητας του σημερινού ματς έκανε κάλεσμα στον κόσμο για δυναμικό παρών τονίζοντας: «Η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζει στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Πόντου, σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα να αποτελεί μονόδρομο.

Σ’ αυτή την προσπάθεια η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού είναι επιβεβλημένη. Η Νεάπολη θα πρέπει να κοκκινίσει και οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να δείξουν τη μεγάλη τους δυναμική. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη το ζεστό χειροκρότημα και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του. Όλοι την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) στη Νεάπολη στο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας, ανάλογης της δυναμικής των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

Τα εισιτήρια και το υγειονομικό πρωτόκολλο

Σήμερα για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου θα λειτουργήσει κανονικά το εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για την προμήθεια εισιτηρίων, από τις 09.00-12.00, ενώ η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Με την αγορά των εισιτηρίων θα συμπληρώνεται από τους φιλάθλους το έντυπο ιχνηλάτησης εισερχομένων.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον Cocid-19.

Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 12.30 μ.μ. για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδο τους στις κερκίδες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου