ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία για Βέροια ο Ολυμπιακός Βόλου

στην-τελική-ευθεία-για-βέροια-ο-ολυμπι-304817

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον κυριακάτικο αγώνα στη Βέροια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θέλοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα Betsson Super League 2.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο ισοπαλίες στις Σέρρες και στη Νεάπολη, αναζητεί τη νίκη έχοντας απουσίες άλλα και την αισιοδοξία για το πρώτο του διπλό και μάλιστα σε μια έδρα, όπου δεν έχει και καλή παράδοση.

O Γιώργος Βαζάκας είδε τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες της Βέροιας και ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής, έχοντας μάθει να ζει με τα προβλήματα αλλά έχοντας και τις λύσεις.

Την Κυριακή θα απουσιάσουν σίγουρα ο Γιώργος Ξύδας που εξακολουθεί να είναι τραυματίας, όπως και ο Δημήτρης Στάμου.

Ο Όσκαρ Σιαφά αναμένεται σήμερα στον Βόλο, καθώς έλειπε λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας, αλλά παραμένει άγνωστο αν ο 24χρονος επιθετικός θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα για το παιχνίδι με τη Βέροια, όπως και ο Ρίτσι Κιτόκο και ο Σαλίμ Ντιαμπί…

Ο αρχηγός του φετινού Ολυμπιακού Φίλιππος Σκοπελίτης μιλώντας χθες στον Sport Fm 89.5 αναφέρθηκε στην επαγγελματική λειτουργία της ομάδας και τόνισε ότι στα υπέρ της είναι το αθλητικό κέντρο, αλλά και βολιώτικο στοιχείο στην 11άδα στα πρώτα ματς. Επίσης, στάθηκε και στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στο πρώτο ματς έδρας την περασμένη Κυριακή στη Νεάπολη.

Για το κυριακάτικο ματς στη Βέροια ο Φίλιππος Σκοπελίτης είπε ότι φαίνεται δύσκολο, αλλά η βολιώτικη ομάδα έχει τα στοιχεία που της δίνουν το δικαίωμα να θέλει να μείνει σε υψηλές θέσεις, τονίζοντας πως και την Κυριακή θα παίξει για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρία παιχνίδια σε 8 ημέρες, καθώς μετά το κυριακάτικο στη Βέροια, ακολουθεί το ματς με την Απόλλωνα Πόντου την Τετάρτη (24/11) στον Βόλο και την Κυριακή 28/11 θα αγωνιστεί στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης στις χθεσινές του δηλώσεις τόνισε πως όλοι βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και τώρα προέχει η νίκη στη Βέροια, ενώ αναφερόμενος στο επόμενο ματς έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου είπε πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο και ζητούμενο είναι η συνεχής προσπάθεια.

Η τελευταία νίκη

Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας είναι 2-0 τον Μάρτιο του 2006 με γκολ των Λιούμπισα Σάβιτς και Βασίλη Φλώρου με προπονητή τον Βασίλη Παπαχρήστου (η αμέσως προηγούμενη ήταν με Γ. Βαζάκα το 2000).

Όμως η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στη Βέροια είναι πιο μακρινή και συγκεκριμένα καταγράφεται πριν 31 χρόνια, κερδίζοντας το 1990 με 0-1 με γκολ του Θανάση Τσιρογιάννη, έχοντας στον πάγκο του τον Σταύρο Σαράφη.

Οι Μαρασίδης, Τσουκαλάς, Γάτος, Μαυροδήμος, Βαϊνάς, Μητσογιάννης, Τάχος, Περίδης, Μπόντα, Καραμίχαλος (82’ Πανόπουλος), Τσιρογιάννης (70’ Σταματίου) ήταν οι ερυθρόλευκοι που αγωνίστηκαν στο τελευταίο «διπλό» στη μακεδονική πόλη!

Πιο μπροστά, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε φύγει νικητής από τη Βέροια το 1982 (1-3) με δυο γκολ του Αποστόλη Καπουράνη και ένα του Γιάννη Κουρνάκη, το 1978 (2-3) με δυο γκολ του Γιώργου Βούλγαρη κι ένα του Κώστα Τριχιά και το πιο μακρινό 1964 (1-3) με δυο γκολ του Βασίλη Μποτίνου και ένα του Κυριάκου Γιαλαντζή.

Επίσης ο Ολυμπιακός στη Βέροια έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες τις περιόδους 79-80 (2-2), 80-81 (0-0) και 2008-09 (0-0).

Βρέσκας στη Βέροια

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή στις 3μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας από την Ένωση Πιερίας.

Ο Βρέσκας πέρσι σφύριξε τρία παιχνίδια ΣΛ1, ενώ φέτος μόνο στο Κύπελλο (Τρίκαλα-Νίκη 0-1 και Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Λεβαδειακός 0-5). Πάντως, ματς του Ολυμπιακού είχε σφυρίξει στη Β’ Εθνική το 2015 (στο 5-1 επί του Πανελευσινιακού)!

Βοηθοί του στη Βέροια θα είναι οι Χρήστος Κορωνάς από τον Πειραιά και ο Αντώνης Δίπλαρης από την Καρδίτσα.

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του την περασμένη Κυριακή στη Νεάπολη, έδωσε λίγες μέρες παράταση και στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τα παιχνίδια έδρας της ομάδας.

Οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά: FANS (50 ευρώ), LADIES (50 ευρώ), SILVER (100 ευρώ), GOLD (250 ευρώ). Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), η διεύθυνση, ο αριθμός ταυτότητας, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και ο ΑΜΚΑ.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως από την 1η Δεκεμβρίου 2021 θα αρχίσει η λειτουργία του e-shop της ΠΑΕ, στο site της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται είδη της ομάδας, όπως: εμφανίσεις, φόρμες, μπουφάν, κασκόλ, διάφορα αξεσουάρ, καθώς και μπρελόκ, κούπες, αναπτήρες, λάβαρα της ομάδας, σημαίες κ.α.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα ενημερωθούν τις προσεχείς μέρες για τους τρόπους παραγγελίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου