Στα οκτώ τα αναγνωρισμένα τμήματα του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-17, 17:16:01
Στα οκτώ τα αναγνωρισμένα τμήματα του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Το τμήμα τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου έλαβε την ειδική αναγνώριση και πλέον ο ερυθρόλευκος σύλλογος έχει οκτώ αναγνωρισμένα τμήματα. Η ανακοίνωση: 

 

«Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε. Και 8ο τμήμα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 μετά το Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση, Άρση Βαρών και Πάλη πήρε την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ.

Συγκεκριμένα το άθλημα του Τζούντο μετά από συντονισμένες ενέργειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και του προπονητή του αθλήματος, Σωτήρη Τσόχα, έλαβε την ειδική αθλητική αναγνώριση, κατατάσσοντας τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 σε έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους στην Ελλάδα σε αριθμό αναγνωρισμένων τμημάτων αλλά και διαφορετικών αθλημάτων.

Έτσι πλέον το συγκεκριμένο άθλημα και τα παιδιά που αθλούνται στον σύλλογό μας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα και να λαμβάνουν τις αντίστοιχες μοριοδοτήσεις που προβλέπονται ανάλογα με τις επιτυχίες τους.

Στο σημείο αυτό  επισημαίνουμε ότι ο Σύλλογός μας είναι ένας από τους δύο που κατέχουν στον Βόλο την ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του Τζούντο.

Η χορήγηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο  τμήμα Τζούντο και η έγκαιρη ανανέωση για το 2021 της τηρούμενης μερίδας του Συλλόγου στο μητρώο αθλητικών Συλλόγων της ΓΓΑ αποδεικνύουν τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα, με την οποία λειτουργεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εκτός  της αγωνιστικής δραστηριότητας και στον τομέα της διοικητικής  λειτουργίας.

Η υπόσχεσή μας στα εκατοντάδες μέλη μας και στους χιλιάδες φιλάθλους μας για το «μεγάλωμα»  του Συλλόγου συνεχίζει να υλοποιείται και θα συνεχίζουμε να καταβάλουμε προσπάθειες, ώστε να τον «μεγαλώνουμε» ακόμη περισσότερο και σ’ αυτή την κατεύθυνση θέλουμε όλους τους  φίλους και μέλη του Ολυμπιακού Βόλου κοντά μας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=