ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη θέλει αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου

να-πανηγυρίσει-την-πρώτη-του-νίκη-θέλε-314075

Επιστροφή στο γήπεδο για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου στο πρώτο παιχνίδι έδρας για φέτος των ερυθρολεύκων, οι οποίοι αύριο στο γήπεδο της Νεάπολης για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα υποδεχθούν τον Ηρακλή, θέλοντας την πρώτη νίκη μετά την ισοπαλία (2-2) στην πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή στις Σέρρες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού έχει «ξεσηκωθεί» για το αυριανό πρώτο ματς στη Νεάπολη, καθώς θα κληθεί να βοηθήσει ηθικά από την κερκίδα μετά από ενάμιση χρόνο την ομάδα σε ένα πρωτάθλημα δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, στο οποίο επέστρεψε μετά από 6 χρόνια.

Στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Ηρακλή δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς σίγουρα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Δημήτρης Στάμου και Γιώργος Ξύδας, ο Σαλίμ Ντιαμπί που δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής λόγω μη έκδοσης του δελτίου του, όπως και ο Όσκαρ Σιαφά, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας.

Πάντως σε σχέση με την πρεμιέρα κανονικά θα αγωνιστεί ο Οκάν Σουλεϊμάν που εξέτισε την ποινή τιμωρίας, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας πιθανόν θα τεθεί ο Αλκης Μαρκοπουλιώτης προερχόμενος από τραυματισμό και ίσως ο Ρίτσι Κιτόκο.

Την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή, αύριο Κυριακή 14/11 στις 15:00, θα διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Η παράξενη τελευταία 10ετία

Την τελευταία δεκαετία που υπάρχουν αρκετές συναντήσεις Ολυμπιακού-Ηρακλή, έχει παρατηρηθεί το παράξενο φαινόμενο η βολιώτικη ομάδα και να έχει κερδίσει σε 4 ματς σε ένα εξάμηνο, αλλά και να έχει χάσει και τα 4 παιχνίδια, όλα με 1-0, σε μια ποδοσφαιρική περίοδο.

Την περίοδο 2014-15 που καταγράφονται και οι μοναδικές ήττες του Ολυμπιακού στον Βόλο, το νικηφόρο σερί του Ηρακλή ξεκίνησε στις 20/10/14, όταν κέρδισε 1-0 στο Καυτανζόγλειο με γκολ του Περόνε, συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο του 2015, όταν έφυγε πρώτη φορά νικητής από τον Βόλο με γκολ του Π. Κυριακίδη που τώρα αγωνίζεται στη Νίκη, και ολοκληρώθηκε στα πλέι οφ της ίδιας περιόδου τον Μάιο πάλι, με τον Γιάννη Λουκίνα να είναι ο σκόρερ και στο 0-1 στο ΕΑΚ και στο 1-0 της Θεσσαλονίκης.

Ομως την περίοδο 2012-2013 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός είχε μόνο νίκες. Συγκεκριμένα στις 6/2/13 στη Θεσσαλονίκη και στις 22/5/13 στον Βόλο με σκόρερ και τις δυο φορές τον Ηλία Σολάκη επικράτησε με 1-0, ενώ στα πλέι οφ έφυγε νικητής στις 2/6/13 από το Καυτανζόγλειο (0-1) με γκολ του Γιενκά και στο Πανθεσσαλικό στις 12/6/13, έχοντας στον πάγκο τον Γιώργο Βαζάκα, κέρδισε 4-0 με γκολ των Σολάκη, Καπετάνου και δυο του Μπρέσκα.

Προπώληση εισιτηρίων

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το κυριακάτικο ματς και τα εισιτήρια αναφέρονται τα εξής: «Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον Ηρακλή (Π.Ο. Τρίγλιας) για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-22.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το ψηφιακό πιστοποιητικό για τον Covid-19. Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 12.30 μ.μ. για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδό τους στις κερκίδες.

Σήμερα Σάββατο 13/11/2021 εισιτήρια θα προπωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ 09.00-15.00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (Π.Ο. Τρίγλιας) θα διατίθενται από το Cafe Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Cafe River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 14/11, 15.00) θα λειτουργεί κανονικά το εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για την προμήθεια εισιτηρίων, 09.00-12.00.

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (Π.Ο. Τρίγλιας) η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος.

Με την αγορά των εισιτηρίων θα συμπληρώνεται από τους φιλάθλους το έντυπο ιχνηλάτησης εισερχομένων.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου