ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απουσίες αλλά και αισιοδοξία στον Ολυμπιακό Βόλου

απουσίες-αλλά-και-αισιοδοξία-στον-ολυ-316211

Το γήπεδο της Νεάπολης είναι έτοιμο, οι φίλαθλοι ανυπομονούν να επιστρέψουν και ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται με απουσίες αλλά και αισιοδοξία να υποδεχθεί την Κυριακή τον Ηρακλή για την 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League, περιμένοντας τη μεγάλη παρουσία του κόσμου και επιδιώκοντας την πρώτη νίκη, αν και δεν λείπουν τα προβλήματα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Άλκης Μαρκοπουλιώτης φαίνεται πως θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπως και ο Οκάν Σουλεϊμάν που εξέτισε την ποινή του, ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν την έκδοση του δελτίου του Σαλίμ Ντιαμπί, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αντίθετα ο Κυριάκος Ασλανίδης, που η έκδοση του δελτίου του «κόλλησε» σε γραφειοκρατικές λεπτομέρειες και λάθος του Άρη, θα είναι διαθέσιμος από τον Γενάρη.

Ο Ρίτσι Κιτόκο γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας να τον συμπεριλάβει στα πλάνα της, με τον έμπειρο μέσο να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

Τραυματίες εξακολουθούν πάντως να είναι οι Δημήτρης Στάμου και Γιώργος Ξύδας, ενώ από το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα απουσιάσει και ο διεθνής Όσκαρ Σιαφά, ο οποίος έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας, για τα παιχνίδια με Τυνησία εντός έδρας αύριο Σάββατο και με τη Μαυριτανία εκτός την Τρίτη 16/11.

Βάτσιος στη Νεάπολη

Την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή, την Κυριακή 14/11 στις 15:00, θα διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Φίλος (Βοιωτίας) και Λεωνίδας Δελής (Βοιωτίας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Στυλιανός Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Προπώληση εισιτηρίων

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το κυριακάτικο ματς και τα εισιτήρια αναφέρονται τα εξής: «Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον Ηρακλή (Π.Ο. Τρίγλιας) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-22.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον Cocid-19. Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 12.30 μ.μ. για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδο τους στις κερκίδες.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου (Π.Ο. Τρίγλιας) θα αρχίσει από σήμερα Παρασκευή 12/11/2021 και θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 09.00-15.00 και από τις 18.00-21.00.

Αύριο Σάββατο 13/11/2021 εισιτήρια θα προπωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 09.00-15.00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (Π.Ο. Τρίγλιας) θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 14/11, 15.00) θα λειτουργήσει κανονικά το εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για την προμήθεια εισιτηρίων, από τις 09.00-12.00.

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (Π.Ο. Τρίγλιας) η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος.

Με την αγορά των εισιτηρίων θα συμπληρώνεται από τους φιλάθλους το έντυπο ιχνηλάτησης εισερχομένων.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός».

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εν όψει και του πρώτου αγώνα έδρας περιμένει φέτος τον κόσμο στο γήπεδο και συνεχίζει τη διάθεση για τα εισιτήρια διαρκείας, που αφορούν τα παιχνίδια έδρας της ομάδας. Οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά: FANS (50 ευρώ), LADIES (50 ευρώ), SILVER (100 ευρώ), GOLD (250 ευρώ).

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ.

Ανακοίνωση Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys Volos για το πρώτο ματς έδρας αναφέροντας τα εξής: «Επιστρέφουμε!!! Μετά από δύο χρόνια ήρθε η στιγμή να ξαναδούμε όλοι μας την ομάδα μας στο γήπεδο.

Κυριακή στις 15:00 δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό από το να πάμε στο γήπεδο. Κυριακή στις 15:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Φοράμε όλοι τα ερυθρόλευκα μας ρούχα, παίρνουμε τις σημαίες μας, τα κασκόλ μας και πάμε στο γήπεδο, όπου θα ωθήσουμε την ομάδα μας στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Γεμίζουμε τη Νεάπολη και με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε, βοηθάμε την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη. Σημείο συνάντησης στις 13:00 στο πάρκο Ορμινίου, για να φύγουμε όλοι μαζί για το γήπεδο!

Με μάθανε από παιδί…

Στο πέταλο να είμαι…»

Χωρίς κόσμο ο Ηρακλής στον Βόλο

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των δυο ομάδων, της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ. Αυτό που αποφασίστηκε είναι να τηρηθούν οι ισχύουσες διατάξεις όπου δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις (οργανωμένες και μεμονωμένες) και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή (14/11, 15:00).

Ημέρα απολογιών

Σε απολογία έχει κληθεί για σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ο μεγαλομέτοχός Ευριπίδης Τσιμπανάκος, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας. Η κλήση αφορά σε παραβάσεις άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα και του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ στον αγώνα της πρεμιέρας στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, όπου μετά το τέλος του ματς υπήρξε ένταση εντός αγωνιστικού χώρου!

Επίσης σήμερα θα δώσουν εξηγήσεις Zάκυνθος και Καβάλα που δεν κατέβηκαν στα ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας 2 με Καλλιθέα και Απόλλωνα Πόντου αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου