ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Βαζάκα ο τελευταίος άσος του Ολυμπιακού Βόλου επί του Ηρακλή

με-βαζάκα-ο-τελευταίος-άσος-του-ολυμπι-319236

Την πρώτη του νίκη μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα με 2-2 στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό θα επιδιώξει να πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Κυριακή στις 15.00 στο στάδιο της Νεάπολης με αντίπαλο τον Ηρακλή, βάσει του προγράμματος που ανακοίνωσε χθες η Σούπερ Λιγκ 2.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα είχε νικήσει τελευταία φορά ως γηπεδούχος τον «Γηραιό» στις 12 Ιουνίου 2013 με 4-0 για τα playoffs της Football League στο Πανθεσσαλικό (δύο γκολ ο Μπρέσκα και από ένα οι Σολάκης, Καπετάνος) και μάλιστα το έχει κάνει με τον νυν προπονητή της στον πάγκο, Γιώργο Βαζάκα, που η τύχη τα φέρνει έτσι, ώστε ο ίδιος να είναι και πάλι υπεύθυνος να καθοδηγήσει την ομάδα του σε μία νέα επικράτηση κόντρα στον Ηρακλή στον Βόλο έπειτα από οκτώ χρόνια και τρεις μήνες.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι πιο πρόσφατο είναι το διπλό με 0-1 στις 24/5/2014, που είναι και η τελευταία επιτυχία γενικώς για τον Ολυμπιακό, ενώ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις (στις 20/10/14, 1/2/15, 4/5/15 και 31/5/15) ο Ηρακλής έχει κερδίσει είτε εντός, είτε εκτός με το ίδιο σκορ (0-1).

Εφυγε ο Σιαφά για την Εθνική

Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν χθες στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών, με τον Σιαφά να απουσιάζει, καθώς είχε ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα του, εφόσον κλήθηκε εκ νέου για παιχνίδια της Εθνικής Ισημερινής Γουινέας, που αντιμετωπίζει την Τυνησία το Σάββατο (13/11) εντός έδρας και τη Μαυριτανία την επόμενη Τρίτη (16/11). Επομένως, ο υψηλόσωμος φορ, που έκανε τη δεύτερη επίσημη εμφάνισή του την περασμένη Κυριακή ξανά ως βασικός με τον Πανσερραϊκό μετά αυτή με τον Αχέροντα Καναλακίου στο Κύπελλο, είναι δεδομένο ότι θα λείψει στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Δεδομένες θεωρούνται και οι απουσίες των τραυματιών Στάμου (κάκωση στο γόνατο) και Ξύδα (θλάση), ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Οκάν.

Ακόμη, αναμένεται να ξεπεραστεί το πρόβλημα του Ντιαμπί με το δελτίο, ενώ και ο Μαρκοπουλιώτης δείχνει πολύ καλύτερα, έχοντας προπονηθεί χθες και μάλιστα έκανε και εξτρά πρόγραμμα μόνος του, αφού πρώτα έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον Πανσερραϊκό λόγω τραβήγματος στον προσαγωγό, το οποίο είχε υποστεί στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Έτσι, η τεχνική ηγεσία θα έχει περισσότερες λύσεις σε σχέση με την πρεμιέρα, ενώ να τονιστεί ότι θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Κιτόκο, που παίρνει μέρος σ’ ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και ίσως μπει στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Πάντως, οι επτά απουσίες το περασμένο Σάββατο δεν πτόησαν τον Ολυμπιακό Βόλου και οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν ότι μπορούν να καλύψουν το οποιοδήποτε κενό και ειδικά ο 22χρονος Βολιώτης κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Παπακώστας, που τα πήγε πολύ καλά.

Επομένως, με μειωμένα προβλήματα τώρα, ο Γιώργος Βαζάκας ανησυχεί λιγότερο, ενώ έχει εμπιστοσύνη σε όλο το έμψυχο δυναμικό, με τον Γρεβενιώτη τεχνικό να έχει στο μυαλό του την επαναφορά του Βερνάρδου στην κορυφή της επίθεσης.

Σημαντικό είναι ότι έναν μήνα μετά το φιλικό Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Νεάπολης είναι πολύ καλύτερη μετά τις εργασίες που έγιναν και έτσι οι ερυθρόλευκοι, που είναι προγραμματισμένο να κάνουν και μία προπόνηση στην έδρα τους πριν την Κυριακή, θα υποδεχθούν τον Ηρακλή σε ένα γήπεδο εμφανώς βελτιωμένο.

Θυμίζει πολύ… Τρίγλια

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν καλά τον αντίπαλό τους, που χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα του την περασμένη Κυριακή στο ματς με τη Νίκη πέντε παίκτες από την περσινή Τρίγλια, της οποίας τον ΑΦΜ οι Ηρακληδείς εξαγόρασαν, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Super League 2. Αυτοί οι παίκτες είναι οι Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής, Μανώλης Παπαστεριανός και Τότσκα.

Η …περιπέτεια του Ασλανίδη

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Κυριάκος Ασλανίδης, που ήταν εκτός αποστολής με τον Πανσερραϊκό λόγω προβλήματος με το δελτίο του. 0 19χρονος στόπερ έζησε από κοντά την περασμένη Κυριακή τα όσα έγιναν στο ματς ΝΠΣ Βόλος-Αρης. Ο παίκτης, που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Αρη, θέλησε να δει τον αγώνα και ισχυρίστηκε πως ενώ είχε εισιτήριο δεν του επιτράπηκε η είσοδος και αναγκάστηκε να πηδήξει τα κάγκελα.

Αναλυτικά όσα ανάφερε: «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο, η αστυνομία ήταν πιο αυστηρή από όσο έπρεπε. Αν υπήρχε κόσμος από την αρχή στο πέταλο, δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως θέμα. Εμένα δεν με άφησαν να μπω να δω την ομάδα στην οποία βρίσκομαι. Τους έλεγα ότι είμαι ποδοσφαιριστής, ότι έχω εισιτήριο, αλλά τίποτα. Τελικά πήδηξα τα κάγκελα και μπήκα».

Για το αν μίλησε με τους ανθρώπους του Αρη: «Τους έδωσα τα συγχαρητήριά μου, μίλησα με τα παιδιά, τον προπονητή και όλους τους ανθρώπους, ήταν ωραίο κλίμα. Ηταν ένα μεγάλο και σημαντικό διπλό, ήταν σημαντικό για την ομάδα και υπήρχε ένα ευχάριστο κλίμα. Ηταν μία μεγάλη νίκη με αυτά που έγιναν, όλοι είχαν το πείσμα να κερδίσουν και αυτό φάνηκε».

Για την ομάδα του Αρη: «Εγώ τα παιδιά τα γνώρισα στα φιλικά, αλλά τα φιλικά δεν έχουν σχέση με τα επίσημα. Ο Αρης έχει μία καλή εικόνα, αλλά πρέπει καμιά φορά τα πράγματα να πάνε όπως τα θέλουμε και εμείς. Ο Αρης μπορεί να φτάσει ψηλά, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και αυτό θα φανεί και στην πορεία».

Αποκτά τη δική του φωνή στα

ερτζιανά ο Ολυμπιακός Βόλου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ότι αποκτά μία ακόμη δυνατή φωνή στα Μ.Μ.Ε., καθώς από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή (5μ.μ.-6 μ.μ.) στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 θα μεταδίδεται η εκπομπή «Ολα στο… κόκκινο» με ρεπορτάζ, ειδήσεις, συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις.

Ο Ολυμπιακός Βόλου γίνεται ακόμη πιο δυνατός, αποκτά τη δική του φωνή στα ερτζιανά και θα παρέχει στους χιλιάδες φίλους της ομάδας, σε καθημερινή βάση, έγκυρη και πληρέστατη ενημέρωση γύρω από τον σύλλογο με σεβασμό απέναντι στον φίλαθλο-ακροατή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου