Κρίσιμη εβδομάδα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-19, 14:37:29
Κρίσιμη  εβδομάδα

Την Τρίτη η συζήτηση της υπόθεσης του Ολυμπιακού Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ...

 Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση δικαίωσης του Ολυμπιακού καθώς αρχίζει μια κρίσιμη εβδομάδα αφού την Τρίτη 20 Μαρτίου θα γίνει η εκδίκαση στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ της προσφυγής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να ζητεί από την ΕΠΟ να εφαρμόσει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία διατήρησε τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λιγκ.

Το ιδανικότερο σενάριο για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι να εφαρμόσει η ΕΠΟ την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της 10ης Αυγούστου και να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα θα πρέπει να παρθεί και απόφαση για την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18.

Η υπόθεση στο Δ.Δ. της ΕΠΟ έχει 4 αναβολές και έτσι παραμένει ανοιχτή και η αγωνία στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Ακόμη ο Ολυμπιακός θέλει όλοι να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη, αφού βλέπει ότι παρά το γεγονός πως όλο και περισσότεροι θεωρούν ότι άδικα είναι εκτός επαγγελματικού πρωταθλήματος, εν τούτοις υπάρχει ένα κύκλωμα κατά του Βόλου που φροντίζει σε συγκεκριμένες στιγμές να διαβάλλει και να δημιουργεί πλαστά ερωτηματικά κατά της βολιώτικης ΠΑΕ... ενώ δεν υπάρχει και απόφαση για δικαίωση.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις φαίνεται να γέρνουν προς το θετικό μετά και τις πιέσεις προς την ΕΠΟ, αλλά στον Ολυμπιακό παραμένουν οι χαμηλοί τόνοι αλλά και ο προβληματισμός, αφού και άλλες φορές παρότι το δίκαιο ήταν με το μέρος του δεν δικαιώθηκε!!!

Το ζητούμενο πάντα για τον Ολυμπιακό είναι η άρση της αδικίας και η αποκατάσταση της νομιμότητας που θα επαναφέρουν τη βολιώτικη ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες...

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν επαφές και οι συζητήσεις με πολιτικούς και αθλητικούς φορείς τόσο του προέδρου της ΠΑΕ Παναγιώτη Μποτσιβάλη αλλά και άλλων παραγόντων εν όψει της συζήτησης της ερχόμενη Τρίτη της υπόθεσης του Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ...

Επίσης εστάλησαν προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΟ επιστολές του πρόεδρου της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσου Μπατζιάκα αλλά και του Δημάρχου Βόλου όπου και τονίζεται η αξίωση της τοπικής κοινωνίας να συζητηθεί άμεσα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ το σοβαρό αυτό θέμα και να υπάρξει άρση της αδικίας και την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Ένα δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με την εν μέρει δικαίωση της ομάδας. Να δεχθεί δηλαδή η ΕΠΟ την επιστροφή του Ολυμπιακού στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, με την προϋπόθεση να επανεξεταστεί ο φάκελος και η ομάδα να ζητήσει να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με την ΟΥΕΦΑ που μπορεί να αποφανθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου κακώς δεν αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, από τη στιγμή που είχε την αδειοδότηση της ΕΠΟ, ενώ υπάρχει και το απευκταίο τέταρτο σενάριο να αποδεχθεί η ΕΠΟ την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον Ολυμπιακό Βόλου...

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=