ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2

ανακοίνωση-του-ερασιτέχνη-ολυμπιακο-336804

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, ευχόμενη επιτυχίες στην ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ κάνει και κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021εύχεται στη Διοίκηση της ΠΑΕ, στο τεχνικό επιτελείο, στο διοικητικό προσωπικό και στους ποδοσφαιριστές να έχουν ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Οι προσπάθειες των φιλάθλων μας, των μελών του Ερασιτέχνη και των διοικούντων το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, αλλά και όσων πίστεψαν και πιστεύουν στη δυναμική του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ απέδωσαν φέτος καρπούς με την επιτευχθείσα συμμετοχή της ομάδας μας στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μας μετά από έξι δύσκολα χρόνια.

Έχοντας νωπά στη μνήμη μας όσα μεσολάβησαν σε αυτήν την εξαετία και ξεπεράστηκαν με τη συμβολή όλων των οπαδών-φίλων και διοικούντων ερχόμαστε σήμερα στη νέα αγωνιστική περίοδο να επιδιώξουμε, όπως η Ιστορία μας και το Όνομα μας επιβάλλει, ανάλογη πορεία για επίτευξη των στόχων μας.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας να σταθούν δίπλα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ σε αυτό το νέο ξεκίνημα, βροντοφωνάζοντας σε κάθε αγωνιστική και σε κάθε γήπεδο που θα αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα το σύνθημα που μας κράτησε ζωντανούς όλα αυτά τα χρόνια…………

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου