ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλίμα ενθουσιασμού στον Ολυμπιακό Βόλου

κλίμα-ενθουσιασμού-στον-ολυμπιακό-βό-340348

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε επί μακρό διάστημα, αλλά τελικά άξιζε η αναμονή και ο κόπος για τον Ολυμπιακό Βόλου, που δικαιώθηκε οριστικά στο θέμα με τις ανακλήσεις δελτίων, που ήρθαν ως συνέπεια ποινών για τη μη αδειοδότηση της ομάδας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ανατροπή έγινε δύο φορές για τους ερυθρόλευκους, που πανηγύρισαν στις 14 Σεπτέμβρη, όταν η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε να μην ισχύσει η διαδικασία αδειοδότησης για τις ΠΑΕ που προβιβάστηκαν χωρίς αγωνιστικά κριτήρια από τη Football League, αλλά στη συνέχεια ένιωσαν απογοήτευση, όταν στις 6 Οκτωβρίου το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή η προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία «δούλευαν» όλο αυτό το διάστημα δύο πλάνα, φτάνοντας να δημιουργήσουν ένα ογκώδες ρόστερ 34 ποδοσφαιριστών, θέλοντας να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και τις δύο περιπτώσεις, και τη θετική και την αρνητική, η οποία θα σήμαινε αποχώρηση 6-7 παικτών μετά από επιλογή, προκειμένου να μείνουν μόνο τρεις άνω των 25 ετών στο ρόστερ.

Τελικά αυτό δεν χρειάστηκε, καθώς τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν προχθές το βράδυ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έχει κάνει μεγάλο αγώνα και να είναι ο πρώτος που αισθάνθηκε δικαιωμένος.

«Απεδόθη δικαιοσύνη»

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων με αφορμή την επιτυχή έκβαση της προσφυγής στο Διαιτητικό για την υπόθεση των δελτίων, ανέφερε: «Μετά από πολύ κόπο και αγώνα απεδόθη δικαιοσύνη για την ομάδα μας! Συνεχίζουμε δυναμικά μια γροθιά όλοι μαζί για την οικογένεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937…»

Ενθουσιασμός στην προπόνηση

Χθες στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Σαρακηνού, ήταν φυσικό να επικρατήσει κλίμα ενθουσιασμού, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα πορευτεί πλέον με όλο το δυναμικό του. Βέβαια, από δω και πέρα δεν αποκλείεται η ομάδα να ελαφρύνει κάπως το ρόστερ της, αφού ο αριθμός των 34 ποδοσφαιριστών είναι πολύ μεγάλος και ήταν αποτέλεσμα των δύο πλάνων που «δούλευαν» οι διοικούντες και το προπονητικό τιμ.

Οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν άπαντες υγιείς, ενώ σήμερα αναμένεται να επιστρέψει από την Αθήνα, όπου βρισκόταν για θεραπεία, και ο Κιτόκο, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τη Ρόδο στην πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σήμερα οι παίκτες θα γυμναστούν και πάλι στο πλαστικό του Σαρακηνού, αλλά ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πάνε σε γήπεδο με φυσικό χόρτο για τις δύο τελευταίες δυνατές προπονήσεις, με τις βασικές επιλογές να είναι είτε το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ στον Αγιο Γεώργιο Φερών, το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας όλο το προηγούμενο διάστημα δεν ήθελαν να επιβαρύνουν, είτε το γήπεδο της Χλόης.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης, που θα είναι η έδρα και φέτος των ερυθρολεύκων, συνεχίζονται και ήδη φαίνονται τα θετικά αποτελέσματα, αφού ο αγωνιστικός χώρος έχει πρασινίσει στα περισσότερα σημεία και βελτιώνεται συνεχώς, για να υποδεχθεί το μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου