ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει κι άλλο φιλικό πριν τη σέντρα ο Ολυμπιακός Βόλου

έχει-κι-άλλο-φιλικό-πριν-τη-σέντρα-ο-ολυ-353805

Περιμένοντας εξελίξεις και αποφάσεις από δύο μέτωπα, ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε σε μια ακόμη εβδομάδα αναμονής …και με τρίμηνη προετοιμασία θέλει να είναι σε ετοιμότητα για το πρωτάθλημα που διαρκώς η έναρξή του αναβάλλεται, έχοντας και την επιπλέον «ατυχία» να αναβάλλονται και φιλικά του!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετσι, ενώ το φιλικό που είχε κλειστεί για το Σαββατοκύριακο που πέρασε με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα δεν έγινε ποτέ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, στον Ολυμπιακό, που ξαναμπαίνουν μετά το χθεσινό ρεπό από σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων, βρίσκονται σε επαφές για ένα ακόμη φιλικό, βλέποντας την καθυστέρηση για την επίσημη σέντρα της Super League 2, τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα.

Τα Τρίκαλα, με τα οποία και στο παρελθόν είχε κλειστεί φιλικό που αναβλήθηκε, μπορεί να είναι αντίπαλος για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν τη σημερινή εξέλιξη με τη νέα συνάντηση με τον Λ. Αυγενάκη αλλά και την εκδίκαση την Πέμπτη της προσφυγής που έχει καταθέσει -μαζί με άλλες ΠΑΕ- στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών, ζητώντας να μην υπάρξει ανάκληση δελτίων.

Σήμερα πάντως μια εξέλιξη αναμένεται να υπάρξει από το μέτωπο των οικονομικών απαιτήσεων των ΠΑΕ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και θα γίνει νέα συνάντηση στις 16.00 με τον Λευτέρη Αυγενάκη, αφού οι ομάδες δεν αποδέχτηκαν τη σταθερή πάντως πρόταση της ΕΡΤ για συνολικά 4,3 εκατ. ευρώ ετησίως!

Το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου συνεχίζει να προβληματίζει τη Super League 2 και τις ΠΑΕ, καθώς η ΕΡΤ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει παραπάνω λεφτά, αλλά τα ίδια με πέρσι, τα οποία όμως μοιράζονται αντί για 12 σε 32 πλέον ομάδες.

Χθες έγινε Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωτήρης Μαυρονάσιος με τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο, κι αυτό που διαπιστώθηκε επισήμως είναι ότι η κρατική τηλεόραση προσφέρει συνολικά 4,3 εκατ. ευρώ ετησίως, χρήματα που δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση τις ομάδες και γι’ αυτό τον λόγο θα γίνει σήμερα η νέα συνάντηση στις 16.00 με τον υφυπουργό αθλητισμού και «δημιουργό» της νέας κατηγορίας των 32, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στο Δ.Σ. δεν πάρθηκαν ουσιαστικές αποφάσεις, αλλά έγινε απλώς μια ενημέρωση και σήμερα μετά τη συνάντηση και τα αποτελέσματά της (θα ζητηθούν χρήματα απο άλλους πόρους) ορίστηκε για το βράδυ νέο Δ.Σ., μέσω τηλεδιάσκεψης αυτή τη φορά, για να τεθούν επί τάπητος όσα θα έχουν συζητηθεί νωρίτερα με τον Λ. Αυγενάκη και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις: «Κατόπιν της νέας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) Τρίτη 19.10.21 και ώρα 16:00 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει ακολούθως, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21.00, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις», αναφέρεται στην ενημέρωση της διοργανώτριας.

Να σημειωθεί ότι στον αγωνιστικό τομέα, υπάρχει το πρόβλημα τραυματισμού του Ξύδα, ο οποίος έχει θλάση.

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου περιμένει φέτος τον κόσμο στο γήπεδο και οι τιμές που ισχύουν φέτος, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, για τα παιχνίδια έδρας της ομάδας, είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά: FANS 50 ευρώ, LADIES 50 ευρώ, SILVER 100 ευρώ, GOLD 250 ευρώ.

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου