Αναμονή με αισιοδοξία...

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-17, 13:20:57
Αναμονή με  αισιοδοξία...

Εν όψει της συζήτησης της ερχόμενης Τρίτης της υπόθεσης του Ολυμπιακού Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ...

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εκτιμήσεις που γέρνουν προς το θετικό... και πιέσεις προς την ΕΠΟ είναι αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ πάντα το ζητούμενο είναι η άρση της αδικίας και η αποκατάσταση της νομιμότητας που θα επαναφέρουν τη βολιώτικη ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες...

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι επαφές και οι συζητήσεις με πολιτικούς και αθλητικούς φορείς τόσο του προέδρου της ΠΑΕ Παναγιώτη Μποτσιβάλη, αλλά και άλλων παραγόντων, αφού έχει τονιστεί ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή χρειάζεται παμβολιώτικη συστράτευση.

Όλα αυτά γίνονται εν όψει της συζήτησης της ερχόμενη Τρίτη της υπόθεσης του Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ...

Ήδη εστάλησαν προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΟ επιστολές του πρόεδρου της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσου Μπατζιάκα αλλά και του Δημάρχου Βόλου, όπου και τονίζεται η αξίωση της τοπικής κοινωνίας να συζητηθεί άμεσα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ το σοβαρό αυτό θέμα και να υπάρξει άρση της αδικίας και την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Χθες έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο και ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αλεξόπουλος τονίζοντας τα εξής: “Η χιλιοταλαιπωρημένη και χιλιοαδικημένη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έφτασε, πιστεύουμε, η ώρα να δικαιωθεί. Με βάση τη διάταξη στο νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ και την ψήφιση στην Βουλή της σχετικής τροπολογίας θα πρέπει, επιτέλους, να δοθεί τελική λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε η ίδια η πολιτεία στην ομάδα μας. Γι’ αυτό, σας παρακαλώ κ. Πρόεδρε, μεταφέροντας και την δίκαιη απαίτηση όλης της φίλαθλης Μαγνησίας να ασχοληθεί άμεσα το Δ.Σ της ΕΠΟ με το θέμα της άρσης της αδικίας του Ολυμπιακού Βόλου”.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μποτσιβάλης δεν ανοίγει τα χαρτιά του για όλες τις κινήσεις της ΠΑΕ, αλλά έχει ξεκαθαρίσει πως αρχή του είναι το ότι η ομάδα διεκδικεί μόνο επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, διαλύοντας φήμες πως ο Ολυμπιακός διαπραγματευόταν το να αγωνισθεί σε άλλη Κατηγορία... ενώ τόνισε ότι χρειάζεται συμμάχους...

“Και την ΕΠΟ θέλουμε μαζί μας και από την ΕΠΟ περιμένουμε απόφαση... και στη FIFA αν πάμε μόνοι μας θα κερδίζουμε ό,τι κερδίσαμε κι από το CAS” φέρεται να τονίζει χαρακτηριστικά ο Π. Μποτσιβάλης.

Εξ άλλου και οι φίλαθλοι έχουν πάρει θέση αφού σε κοινή ανακοίνωση των ΣΦΟΒ, Lady’s Club, Κόκκινη Ν. Ιωνία αναφέρονται τα εξής:

“Η υπόθεση της πορείας για την δικαίωση της ομάδας μας μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στο μεγάλο αγώνα που δίνουμε, ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, Οργανωμένοι και απλοί φίλαθλοι και οπαδοί, θα βάλουμε και τους πολιτικούς και τους φορείς της πόλης μας.

Η ώρα της ευθύνης και κρίσης για τους πολιτικούς έφτασε. Όλα τα πολιτικά πρόσωπα με δηλώσεις τους, και με επερωτήσεις στην Βουλή, έχουν παραδεχτεί τη μεγάλη αδικία που διαπράχθηκε το καλοκαίρι εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Όποιοι πιστεύουνε το αντίθετο να μας το πούνε να ξέρουμε.

Οι πολιτικοί που θα κληθούν να υπογράψουν το κείμενο επιστολή είναι:

1.κ. Ροδούλα Ζήση, βουλευτής

2.κ Κ. Καρτάλης, βουλευτής

3.κ. Νάκος Αθανάσιος, Βουλευτής

4.κ. Μαρκάκης Παύλος, βουλευτής

5.κ. Νάνος Απ., βουλευτής

6.κ. Παν. Σκοτινιώτης, Δήμαρχος Βόλου

7.κ. Κ. Αγοραστός, περιφερειάρχης

8.κ. Ζέττα Μακρή, πρώην βουλευτής

9. κ. Σούρλας Γιώργος, πρώην βουλευτής

10. κ. Παπατόλιας Απ., πρώην νομάρχης

11.κ. Γ. Φώτης, γραμματέας την Ν.Ε ΠΑΣΟΚ

Το κείμενο - επιστολή που θα σταλεί στους Προέδρους των Κομμάτων και στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο θα αναφέρεται μόνο και μόνο στην κοινή απαίτηση όλων να δικαιωθεί η ομάδα μας και να επιστρέψει στην Super League”.

Στον Ολυμπιακό πάντως αισιοδοξούν και από το γεγονός ότι όλοι βγαίνουν - εκ των υστέρων - και αποδέχονται αυτό που τόνιζε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, ότι με πολιτική απόφαση η ομάδα δεν παίζει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, μόνο τυχαίο δεν είναι...

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=