ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσπαθεί να διατηρήσει την ετοιμότητά του ο Ολυμπιακός Βόλου

προσπαθεί-να-διατηρήσει-την-ετοιμότη-358523

Με το πρωτάθλημα της Super League 2 να έχει πάρει ήδη αρκετές αναβολές για την πρώτη του σέντρα (η πρώτη είχε αρχικά οριστεί για 12/9), ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να διατηρηθεί έτοιμος με φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες τις τελευταίες μέρες να μην δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων, όμως το φιλικό που είχε αρχικά προγραμματιστεί για σήμερα στην Καρδίτσα, μετατέθηκε για αύριο λόγω της κακοκαιρίας!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το φιλικό της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό Βόλου κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των δυο Θεσσαλικών ομάδων λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή μετατέθηκε για αύριο Κυριακή 17/10 στις 4 το απόγευμα, με την Καρδιτσιώτικη ΠΑΕ να διευκρινίζει ότι σε περίπτωση που η κακοκαιρία στο Νομό συνεχιστεί, τότε το φιλικό θα αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της ΑΣΑ: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει πως μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου η προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση μετατίθεται λόγω των καιρικών φαινομένων για την Κυριακή (17/10) στις 16:00. Σε περίπτωση συνέχισης της κακοκαιρίας και αύριο το παιχνίδι θα αναβληθεί».

Στον Ολυμπιακό που περιμένουν και τη λύση στο πρόβλημα που υπήρξε με «ανάκληση» δελτίων κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών (η ΠΑΕ έχει προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ) θέλουν να μετρούν δυνάμεις πριν την πρεμιέρα, ελπίζοντας πως αυτή θα είναι στις 24 ή στις 31 του μήνα.

Αγωνιστικά μόνο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Ρίτσι Κιτόκο που τον κρατά έκτος προγράμματος προπονήσεων στις οποίες επέστρεψε με ετοιμότητα ο Χουάν Χοσέ Σιαφά που έλειπε λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ισημερινής Γουϊνέας…

Εργασίες στον Αγ. Γεώργιο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Φερών, στο πλαίσιο της αξιοποίησης του κέντρου, για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στην σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται ότι άμεσα πρόκειται να δημιουργηθούν δύο ακόμη γήπεδα προπόνησης, στο χώρο που στεγάζεται ήδη το κεντρικό, τα οποία θα συμβάλουν στην ομαλότερη διεξαγωγή των προπονήσεων της ομάδας μας.

Στα γήπεδα θα τοποθετηθεί αποστραγγιστικό σύστημα και νέος χλοοτάπητας από την εταιρεία «Περιβαλλοντική Βόλου Αφοί Καραλή» που έχει αναλάβει το έργο.

Φιλικό για Κ-19

Φιλικό παιχνίδι στο Στεφανοβίκειο έχει σήμερα η ομάδα Νέων Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του Παντελή Βαρβέκη θα αγωνιστεί στις 16.30 με τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2 που θα είναι ανά περιφέρειες!

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αποφάσισε να χωρίσει τις ομάδες σε 5 ομίλους.

Αναλυτικότερα οι πέντε όμιλοι είναι οι εξής:

1ος όμιλος: ΟΦΙ, Ηρόδοτος, Χανιά, Εργοτέλης, Επισκοπή

2ος όμιλος: Ρόδος, Διαγόρας, Καλλιθέα, Κηφισιά, Αιγάλεω

3ος όμιλος: Θεσπρωτός, Καραϊσκάκης, Καλαμάτα, Αστέρας Βλαχιώτη, Λεβαδειακός, Αναγέννηση Καρδίτσας

4ος όμιλος: Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας, Πιερικός

5ος όμιλος: Αλμωπός Αριδαίας, Βέροια, Απόλλων Πόντου, Ηρακλής, Ξάνθη, Πανσερραϊκός

Βάσει του προγράμματος και της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, 8 συνολικά ομάδες, δηλαδή 1+1 από τους ομίλους των 5 και 2 ομάδες από τους ομίλους των 6, θα συνθέσουν το Final-8 όπου θα διεξαχθεί στην πορεία της σεζόν, οπότε και θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα.

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου περιμένει φέτος τον κόσμο στο γήπεδο και ανακοίνωσε την διάθεση αλλά και τις τιμές που θα ισχύσουν φέτος, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, για τα παιχνίδια έδρας της ομάδας. Οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά:

FANS: (50 ευρώ), LADIES (50 ευρώ), SILVER (100 ευρώ), GOLD (250 ευρώ). Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00).

Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ».

Αγωνιστική δράση

στα ερυθρόλευκα τμήματα

Πολλά φιλικά έχουν σήμερα και τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού Βόλου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2006-2007 θα αγωνιστούν στις 12:00 στο γήπεδο του Σαρακηνού και νωρίτερα (10:30) θα παίξουν οι γεννηθέντες 2008-2009 με την αντίστοιχη ομάδα του Σαρακηνού.

Δύο άλλες ηλικιακές κατηγορίες των ακαδημιών του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν στην Αγία Παρασκευή. Στις 10:00 οι γεννηθέντες 2014-2015 και στις 11.00 οι γεννηθέντες 2013-2014 θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες της Σχολής Αγίας Παρασκευής.

Στο μπάσκετ

Ενώ αύριο αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής ανδρών ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρεμιέρα κάνει το ρεπό του. Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εκμεταλλευόμενη το ρεπό που έχει στην 1η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής Μπάσκετ θα παίξει σήμερα Σάββατο 16/10 στις 16:00 φιλικό στα Τρίκαλα απέναντι στον ΑΟΤ. Σήμερα το πρωί (11:00) οι κορασίδες του Ολυμπιακού, αγωνίζονται στον Αλμυρό με τους Τιτάνες Αλμυρού.

Στο βόλεϊ

Στη λίστα των δραστηριοτήτων όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου υπάρχει και το βόλεϊ. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Β. αγωνίζεται σήμερα (17.30) στο κλειστό Νίκαιας Λάρισας με τον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Ευχαριστίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με ανακοίνωσή του: «Ευχαριστεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε για την οικονομική συμβολή τους στον Σύλλογό μας. Ανάλογες ενέργειες δίνουν δύναμη σ’ αυτούς που ασχολούνται με τους ερασιτεχνικούς συλλόγους. Επίσης θερμά ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του Εστιατορίου ΧΡΩΜΑΤΑ στη Λαμπινού κ. Μαλισιόβα Νικόλαο για την χορηγία του προς το Τμήμα Κολύμβησης του Συλλόγου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου