ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με νέο τεχνικό διευθυντή για τον Ολυμπιακό Βόλου

φιλικό-με-νέο-τεχνικό-διευθυντή-για-το-371240

Σήμερα στις 16.30 αντί για τις 17.00, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει σε νέα φιλική αναμέτρηση τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι ερυθρόλευκοι, που μετά τα δύο φιλικά με την Καλαμάτα σε Αγιο Γεώργιο Φερών και τη μεσσηνιακή πόλη (ήττες με 4-0 και 3-1) κι αυτά στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ (νίκη με 3-1), στην Ευξεινούπολη με τη Δήμητρα (νίκη με 2-1), στη Ρόδο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (ισοπαλία με 2-2), την Κηφισιά στο ΕΑΚ την περασμένη Τετάρτη (νίκη με 2-1), αλλά και το επίσημο ματς με τον Αχέροντα στο Καναλάκι (αποκλεισμός με 2-1 στην παράταση), θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο, τη στιγμή που στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει ανησυχία για τη νέα κατάσταση που διαμόρφωσε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου κι ενώ χθες ανακοινώθηκε και η λύση συνεργασίας με τον Θωμά Μακρή.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με τη διοίκηση να μην επιθυμεί να αναφέρει τους λόγους αυτής της εξέλιξης, που είχε ως συνέπεια την αναβάθμιση του Στάθη Ρόκα, που από team manager γίνεται αυτός πλέον τεχνικός διευθυντής.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Θωμά Μακρή, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος αναβαθμίζεται από τιμ μάνατζερ».

Στο σημερινό φιλικό απόντες θα είναι ο τραυματίας Κιτόκο και ο Σιαφά, που σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί εκ νέου με την Εθνική Ανδρών της Ισημερινής Γουϊνέας απέναντι στη Ζάμπια εκτός έδρας, μετά την εμφάνισή του ως βασικού την περασμένη Πέμπτη. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα δώσουν το παρών στη Νεάπολη και ο Γιώργος Βαζάκας είναι αυτός που θα επιλέξει ποιοι θα χρησιμοποιηθούν. Στο πρόσφατο φιλικό με την Κηφισιά δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Κωνσταντίνου, Ασλανίδης, Ιβαντζίκης, Κόκας, Ενκοά, Ρηγόπουλος, Βλάχος, Ντιαμπί, Κατσούκης, Κόμνος, Φραντζέσκος, Σουλεϊμάν (ήταν με πολιτικά στο ΕΑΚ), Ετογκά, δείγμα του μεγάλου ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου.

Αρκετοί από τους προαναφερθέντες αναμένεται να φανούν αρκετά χρήσιμοι στο πρωτάθλημα, αφού είναι πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο αναγκαστικής αποχώρησης κάποιων ποδοσφαιριστών μετά την ανάκληση δελτίων ενός αριθμού παικτών άνω των 25 από την ΕΠΟ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να βιώνει την πρώτη συνέπεια της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου.

Αυτή η κατάσταση προβληματίζει άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και από αύριο, που θα ξεκινήσουν οι νομικές ενέργειες του Ολυμπιακού Βόλου από κοινού με τις υπόλοιπες ομάδες που θίγονται από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ξεκινά μία νέα περίοδος αβεβαιότητας. Σε συνδυασμό με τις νομικές διαδικασίες που έχουν κινήσει οι ΠΑΕ που δεν μπήκαν στην κλήρωση την περασμένη Τρίτη, με το ενδεχόμενο νέας κλήρωσης, αν κάποια ή κάποιες απ’ αυτές καταφέρουν να συμμετάσχουν τελικά στη Σούπερ Λιγκ 2, να είναι ορατό, όλα δείχνουν ότι η έναρξη στις 16-17 Οκτωβρίου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 είναι αμφίβολη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου