ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανάκληση δελτίων στον Ολυμπιακό Βόλου

ανάκληση-δελτίων-στον-ολυμπιακό-βόλο-373286

Δελτία ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών για έξι ομάδες ανακάλεσε η ΕΠΟ, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ το ισχύει και για τους Πανσερραϊκό, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Απόλλωνα Πόντου, Αστέρα Βλαχιώτη, εφαρμόζοντας την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να επιβληθούν κανονικά οι ποινές μη αδειοδότησης. Για όλες τις παραπάνω ομάδες ισχύουν μόνο τα τρία πρώτα δελτία άνω των 25 ετών που είχαν εκδοθεί, αριθμός δηλαδή που προέβλεπαν οι ποινές μη αδειοδότησης. Εννοείται ότι μεταξύ των δελτίων που ανακλήθηκαν, βρίσκονται και ποδοσφαιριστές που είχαν εμφανιστεί να έχουν ανανεώσει, αλλά οι διαδικασίες δεν ολοκληρώθηκαν ως τις 30/06, άρα υπολογίστηκαν ως μεταγραφές.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν διεξοδική ενημέρωση από την ΕΠΟ, για να καθορίσουν τις κινήσεις τους. Πάντως, από τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κάνουν λόγο για κατάθεση προσφυγής από τη μεριά των ομάδων που θίγονται μεθαύριο Δευτέρα, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει δικαίωση, τότε θα γίνει νέα προσφυγή στα αστικά δικαστήρια, προκειμένου να υπάρξει αποζημίωση, καθώς η οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί οι παραπάνω ΠΑΕ είναι μεγάλη. Εξάλλου, βασιζόμενες σε απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ στις 14 Σεπτεμβρίου οι ομάδες προχώρησαν σε μεταγραφές, οι οποίες κόστισαν ένα σεβαστό ποσό.

Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει ανησυχία, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα μετά το τέλος του φιλικού της περασμένης Τετάρτης με την Κηφισιά, με τον τεχνικό της ομάδας να παραδέχεται ότι κάποιοι παίκτες που ενδέχεται να φύγουν, είναι δύσκολο να αντικατασταθούν.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο απλώς τηρούν στάση αναμονής, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, από την άλλη πιστεύουν ότι μπορούν ως τον Ιανουάριο λόγω του μεγάλου ρόστερ των 34 παικτών να διαχειριστούν την κατάσταση και να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Θυμίζουμε ότι αύριο Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και θα αρχίσει στις 17.00.

Βασικός με την Εθνική ο Σιαφά

Ο Όσκαρ Σιαφά, που ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα μετά την απόφαση του Διατητικού Δικαστηρίου, αγωνίστηκε ως βασικός για 85 λεπτά με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας το βράδυ της Πέμπτης στη νίκη με 2-0 κόντρα στη Ζάμπια. Μάλιστα έγινε αλλαγή στο ίδιο λεπτό με τον Μιράντα της Νίκης.

Με Τοξότη οι μικροί

Με τον Τοξότη θα αγωνιστούν σήμερα τα τμήματα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου 2006-07 και 2008-09, όπως και η Κ19 με την ανδρική ομάδα του Τοξότη, που δεν αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΘ, καθώς παίρνει το ματς στα χαρτιά με τη Μακρινίτσα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου