ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς Βορρά ο Ολυμπιακός Βόλου

προς-βορρά-ο-ολυμπιακός-βόλου-381905

Στον Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνει και σχετικό αίτημα και αναμένει σήμερα στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 στις 18.00, δύο ώρες πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος στο Γκολφ της Γλυφάδας, να μάθει πού θα τοποθετηθεί.

Το πιο ισχυρό ενδεχόμενο είναι οι ερυθρόλευκοι του Βόλου και ο Καραϊσκάκης Αρτας να πάνε στον Βορρά, ώστε να συμμετάσχουν στον Νότο οι Ηρόδοτος και Ρόδος.

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε χθες ανακοίνωση, που κάνει λόγο για έναρξη πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, αν και εκφράζονται πολλές αμφιβολίες κατά πόσο μπορεί αυτό να γίνει.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Εν όψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου 2021, αύριο 5.10.21 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Golf Prive της Γλυφάδας η κλήρωση του πρωταθλήματος 2021-2022. Θα προηγηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στις 18:00 για την τοποθέτηση των ομάδων στους ομίλους και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Εκκρεμότητες με τέσσερις ομάδες

Η ΕΕΑ δεν εξέδωσε αποφάσεις χθες Δευτέρα και άφησε εκκρεμότητες για σήμερα σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία των Ζακύνθου, Ασπροπύργου, Καβάλας και Δόξα Δράμας.

Οι δύο πρώτες περιμένουν αν θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, οι Αργοναύτες επανήλθαν για επανεξέταση (προστέθηκε στη νομική εκπροσώπηση ο Παναγιώτης Μπαλτάκος) και οι Μαυραετοί ζήτησαν προθεσμία για να τα βρουν με την ΕΠΟ σχετικά με ban της τάξεως των 380 χιλιάδων ευρώ.

Η Δόξα Δράμας λόγω οφειλών σε ξένους δεν μπορεί να ενισχυθεί, με αποτέλεσμα να έχει ενεργά μόλις έξι συμβόλαια (όσων είχαν ανανεώσει) κάτι που η λογική λέει ότι καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. Η δραμινή ΠΑΕ ζήτησε προθεσμία να βρεθεί λύση, αλλά η ΕΠΟ είναι κατηγορηματική και δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει παράταση. «Οι μεταγραφές τελείωσαν 17 Σεπτεμβρίου», λένε στο Γουδί με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για Ζάκυνθο, Ασπρόπυργο, Καβάλα. Μόνο απίθανο, λοιπόν, δεν είναι να «κλειδώσει» ο αριθμός των ομάδων της Super League 2 στις 32.

Υπενθυμίζεται ότι εντός της εβδομάδας θα πρέπει το Διαιτητικό Δικαστήριο να ανακοινώσει την απόφασή του στην προσφυγή της ΑΕΛ. Οι βυσσινί ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων θεμάτων με την οποία άρθηκε ο περιορισμός ενίσχυσης για ΠΑΕ της Football League χωρίς άδεια. Αυτή είναι μία απόφαση που ενδιαφέρει άμεσα και τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ανήκει στις προαναφερθείσες ομάδες.

Στο «σπίτι» του το

φιλικό με Κηφισιά

Η Νίκη θα δώσει τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στη Νεάπολη κι έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου «μετακομίζει» για το φιλικό με την Κηφισιά αύριο Τετάρτη στο ΕΑΚ, στη φυσική του δηλαδή έδρα.

Η ανακοίνωση: «Επιστρέφει στο σπίτι του ο Ολυμπιακός Βόλου, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Η φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου με την Κηφισιά, ομάδα που φέτος θα αγωνιστεί στη Super League 2, θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 17.00.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή φιλική αναμέτρηση, στη φυσική έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία η ομάδα έχει να αγωνιστεί από την 1η Απριλίου του 2018 και από το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της περιόδου 2017-18.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 4 του ΕΑΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας των κερκίδων του ΕΑΚ θα υπάρξει μικρός αριθμός θεατών στο γήπεδο.

Το εισιτήριο του αγώνα ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας».

Σ’ αυτό το ματς δεν θα αγωνιστεί σίγουρα ο Κιτόκο, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Ρόδο, στο οποίο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Πάντως, είναι τόσο μεγάλο το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, που από την αποστολή στη Ρόδο κόπηκαν παίκτες, όπως ο Ασλανίδης και ο Ντιαμπί.

Το «ευχαριστώ» στη Ρόδο

Ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαρίστησε τη Ρόδο για τη φιλοξενία της: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Τώνη Μαρτίνη, για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας κατά την παραμονή στο νησί, ενόψει του μεταξύ μας φιλικού αγώνα.

Εύχεται στην ομάδα της Ρόδου καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 στο οποίο θα συμμετάσχει».

Tα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων, τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και αφορούν το σύνολο των παιχνιδιών έδρας, πρωτάθλημα Super League 2, Κύπελλο Ελλάδος, φιλικά. Οι κατηγορίες είναι:

FANS (50 ευρώ), LADIES (50 ευρώ), SILVER (100 ευρώ), GOLD (250 ευρώ).

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου