ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τριήμερη αποστολή στη Ρόδο για τον Ολυμπιακό Βόλου

τριήμερη-αποστολή-στη-ρόδο-για-τον-ολυ-392941

Η τελική ευθεία για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 τον Οκτώβριο με την προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου να επικεντρώνεται στην συνοχή, την ομοιογένεια και την τακτική, αλλά και στο να έρθουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο ίδιο επίπεδο…έχει αφετηρία την Ρόδο, όπου θα βρεθεί η Βολιώτικη ομάδα από το Σάββατο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την Κυριακή υπάρχει το φιλικό με τη Ρόδο και οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν αεροπορικώς στο νησί των Δωδεκανήσων απο το Σάββατο με 23μελή αποστολή που θα κάνει προπόνηση, κάτι που θα γίνει και τη Δευτέρα πριν την επιστροφή στο Βόλο, καθώς στην βολιώτικη ΠΑΕ δεν θέλουν να χαθεί ούτε μια μέρα προετοιμασίας, ενώ θεωρούν πως το τριήμερο θα ενσωματωθούν πιο εύκολα με την υπόλοιπη ομάδα και οι νεοαποκτηθέντες που δεν ήταν άλλη φορά σε αποστολή.

Για τον Ολυμπιακό και αγωνιστικά το Κυριακάτικο φιλικό ματς στη Ρόδο θα είναι το πρώτο «τεστ» για τον έμπειρο Ρίτσι Κιτόκο αλλά και τους νεαρούς Καμερουνέζους Σιντίκι Αμπουμπακάρι και Ονανά Ετογκά που αν τελειώσουν κάποια διαδικαστικά ενδέχεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση τους και πριν το Σάββατο.

Από το Κυριακάτικο φιλικό τεστ θα απουσιάσει 24χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Ξύδας που έχοντας ένα πρόβλημα τραυματισμού πλέον ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, σε αντίθεση με τον Χρήστο Κατσούκη, που ξεπερνώντας το πρόβλημα του έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Βαζάκα.

Ο Ολυμπιακός μετά την προετοιμασία στο Καρπενήσι, είχε δυο δυνατά φιλικά σε Λάρισα και Καλαμάτα, μετά η ομάδα «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό και υπήρξε πρόβλημα με αναβολή ενός φιλικού και από το ότι αρκετοί παίκτες έχασαν πολλές προπονήσεις, πριν το κύπελλο υπήρξε ένα θετικό τεστ στην Ευξεινούπολη και στο Κυριακάτικο της Ρόδου για αρκετούς παίκτες θα είναι το πρώτο παιχνίδι!

Ενώ η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, μάλλον, ευνοεί τον Ολυμπιακό Βόλου, από τη Ρόδο έγινε γνωστό ότι άλλαξε η ώρα έναρξης του φιλικού και ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 18:30 αντί στις 19:30 όπως είχε αρχικά οριστεί.

Άλλωστε στην Βολιώτικη ΠΑΕ «βλέπουν» πως θα καθυστερήσει πέραν του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος και αφού επιδιώκουν να μονταριστεί η ομάδα φρόντισαν να κλείσουν ένα ακόμη φιλικό μετά την Ρόδο και την Κυριακή 10/10 οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν υπό προϋποθέσεις το Αιγάλεω στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Μάλιστα στην ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρεται πως «Την Κυριακή 10/10/2021 ο Ολυμπιακός Βόλου, στην περίπτωση που δεν έχουμε σέντρα στις 10 Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης το Αιγάλεω. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16.00».

Στην εθνική ο Σιαφά

Ο Όσκαρ Σιαφά κλήθηκε εκ νέου από τον προπονητή της Ισημερινής Γουινέας για τους αγώνες που θα δώσει η αφρικανική ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μέσα στον Οκτώβριο. Έτσι ο υψηλόσωμος σέντερ φορ του Ολυμπιακού θα απουσιάσει για μία εβδομάδα περίπου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου