Ομιλία Τσιμπανάκου στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-29, 14:57:20
Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο ανάγκασε τον μεγαλομέτοχο, Ευριπίδη Τσιμπανάκο να μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες
Ομιλία Τσιμπανάκου στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Προχθές Δευτέρα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, πήγε στο προπονητικό κέντρο στον Αγιο Γεώργιο Φερών και μίλησε στους παίκτες, χρησιμοποιώντας κάποια στιγμή και σκληρή γλώσσα, χαρακτηρίζοντας «ντροπή» την ήττα-αποκλεισμό για μία ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού Βόλου από τον Αχέροντα Καναλακίου, θέτοντας προ των ευθυνών τους όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό δείχνει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν στέκεται σε δικαιολογίες για το κακό αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσε να γίνει επίκληση των απουσιών που υπήρχαν (π.χ. Ξύδας λόγω τραυματισμού, Ντιαμπί, Ασλανίδης και Κιτόκο λόγω μη έκδοσης δελτίων) ή των εμποδίων που παρουσιάστηκαν στην προετοιμασία αφενός με την καθυστερημένη διαμόρφωση του ρόστερ λόγω των απαγορεύσεων (που τελικά έστω και αργά άρθηκαν) και αφετέρου με την καραντίνα που μπήκαν κάποιοι παίκτες, οι οποίοι νόσησαν από κορονοϊό.

Η πρόσθετη παρέμβαση στην ΕΠΟ

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κάνοντας γνωστή την πρόσθετη παρέμβαση που έκανε υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΑΕΛ για το ζήτημα με τις αδειοδοτήσεις, όπως κι άλλες τέσσερις ΠΑΕ.

Η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ήταν να μην επιβληθούν ποινές μη αδειοδότησης σε 10 ομάδες της Super League 2, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Από τη μεριά τους οι «βυσσινί» έχουν ζητήσει να ακυρωθεί αυτή η απόφαση, την οποία έχουν χαρακτηρίσει εντελώς παράνομη, ισχυριζόμενοι ότι αγνοείται παντελώς το Άρθρο 35 του Καταστατικού της ΕΠΟ περί μη τροποποίησης κανονισμών και πως καταργούνται στην ουσία ο Διευθυντής Αδειοδότησης, αλλά και οι Επιτροπές Αδειοδοτήσεων (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια), ώστε να μην επιβληθούν ποινές (απαγόρευση μεταγραφών - περιορισμοί μεταγραφών). 

Ασφαλώς, η βολιώτικη ΠΑΕ έχει κάθε έννομο συμφέρον να υποστηρίξει την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ κι αυτό έπραξε. Κι αυτό γιατί, αν κερδίσει την υπόθεση η ΠΑΕ ΑΕΛ, τότε τινάσσεται στον αέρα όλος ο σχεδιασμός που έγινε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, κάτι, ωστόσο, που εκτιμάται ότι έχει λίγες πιθανότητες να γίνει, καθώς ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών θα μείνει άνεργος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ: «Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο, έκανε σήμερα (σ.σ. χθες) η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως και άλλες τέσσερις ΠΑΕ (Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Καλλιθέα και Ηρακλής), καθώς και ο ΠΣΑΠ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα (σ.σ. χθες) Τρίτη 28/9 και αφορούσε την προσφυγή της ΑΕΛ κατά της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες που ανέβηκαν φέτος στη Super League 2 από τη Football League, χωρίς αγωνιστικά κριτήρια, αλλά μέσω της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Αναμένεται η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου».

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που αναφέρει: «Πρόσθετη παρέμβαση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ CITY 1931 ΚΑΤΑ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ ΥΠΕΡ

1) του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ)

2) της από 14/9/2021 (αρ. πρακτικού 22) απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (ΕΕΘ/ΕΠΟ) της, ως προς το θέμα 1ο Πρόσθετη παρέμβαση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 ΠΑΕ ΚΑΤΑ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ ΥΠΕΡ

1) του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ)

2) της από 14/9/2021 (αρ. πρακτικού 22) απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (ΕΕΘ/ΕΠΟ) της, ως προς το θέμα 1ο.

Πρόσθετη παρέμβαση 1) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γ.Σ. 2) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 3) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ ΥΠΕΡ του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για την ακύρωση της από 14/09/2021 (αριθ. Πρακτικού 22) απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (ΕΕΘ/ΕΠΟ) ως προς το θέμα 1ο ΚΑΤΑ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ. Πρόσθετη παρέμβαση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ΥΠΕΡ του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ».

 

Ανακοίνωσε φιλικό και με Αιγάλεω

Δύο φιλικά ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, το πρώτο με τη Ρόδο εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή, όπως ήταν ήδη γνωστό, αλλά επισημοποιήθηκε, και το δεύτερο τη μεθεπόμενη Κυριακή με το Αιγάλεω στη Νεάπολη, με την προϋπόθεση ότι δε θα γίνει έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά: «Δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Την Κυριακή 03/10/2021 η ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρόδο εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.30.

Επίσης, την Κυριακή 10/10/2021 ο Ολυμπιακός Βόλου, στην περίπτωση που δεν έχουμε σέντρα στις 10 Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης το Αιγάλεω. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.00».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=