ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά της ΑΕΛ στο Διαιτητικό

πρόσθετη-παρέμβαση-της-παε-ολυμπιακό-396518

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κάνοντας γνωστή την πρόσθετη παρέμβαση που έκανε υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΑΕΛ για το ζήτημα με τις αδειοδοτήσεις, όπως κι άλλες τέσσερις ΠΑΕ.

Η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ήταν να μην επιβληθούν ποινές μη αδειοδότησης σε 10 ομάδες της Super League 2, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός Βόλου. Από τη μεριά τους οι “βυσσινί” έχουν ζητήσει να ακυρωθεί αυτή η απόφαση, την οποία έχουν χαρακτηρίσει εντελώς παράνομη, ισχυριζόμενοι ότι αγνοείται παντελώς το Άρθρο 35 του Καταστατικού της ΕΠΟ περί μη τροποποίησης κανονισμών και πως καταργούνται στην ουσία ο Διευθυντής Αδειοδότησης, αλλά και οι Επιτροπές Αδειοδοτήσεων (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια), ώστε να μην επιβληθούν ποινές (απαγόρευση μεταγραφών – περιορισμοί μεταγραφών).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ:

“Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο, έκανε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως και άλλες τέσσερις ΠΑΕ (Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Καλλιθέα και Ηρακλής), καθώς και ο ΠΣΑΠ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα Τρίτη 28/9 και αφορούσε την προσφυγή της ΑΕΛ κατά της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες που ανέβηκαν φέτος στη Super League 2 από τη Football League, χωρίς αγωνιστικά κριτήρια, αλλά μέσω της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Αναμένεται η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που αναφέρει: «Πρόσθετη παρέμβαση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ CITY 1931 ΚΑΤΑ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ ΥΠΕΡ

1) του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ)

2) της από 14/9/2021 (αρ. πρακτικού 22) απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (ΕΕΘ/ΕΠΟ) της, ως προς το θέμα 1ο Πρόσθετη παρέμβαση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 ΠΑΕ ΚΑΤΑ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ ΥΠΕΡ

1) του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ)

2) της από 14/9/2021 (αρ. πρακτικού 22) απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (ΕΕΘ/ΕΠΟ) της, ως προς το θέμα 1ο.

Πρόσθετη παρέμβαση 1) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γ.Σ. 2) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 3) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ ΥΠΕΡ του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για την ακύρωση της από 14/09/2021 (αριθ. Πρακτικού 22) απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (ΕΕΘ/ΕΠΟ) ως προς το θέμα

1ο ΚΑΤΑ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ. Πρόσθετη παρέμβαση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ΥΠΕΡ του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑ της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ» .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου