ΣΦΟΒ: Όλοι από ένα διαρκείας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-22, 15:21:35
ΣΦΟΒ: Όλοι από ένα διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με την οποία καλεί όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να αγοράσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας. Αναλυτικά:

"Φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, σε λίγες εβδομάδες η ομάδα μας ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η αγαπημένη μας ομάδα, πρωταθλήτρια των μεταγραφών και το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία της SL2 και στους δύο ομίλους, έχει βάλει όλες τις βάσεις να διεκδικήσει την άνοδο στη SL1.

Με τη στήριξη των χιλιάδων οπαδών μας, με σοβαρότητα και θέληση και την αγωνιστική αξία και ποιότητα των παικτών μας, θα πετύχουμε την άνοδο. Συγχαίρουμε τη Διοίκηση που κάλυψε το μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 ευρώ, την εγγυητική των 150.000 ευρώ και που δαπάνησε πάνω από 300.000 ευρώ για μεταγραφές, φορολογικές, ασφαλιστικές ενημερότητες, προετοιμασία και διάφορα προς τρίτους.

Τώρα ήρθε η ώρα των οπαδών. Όλοι μας από ένα εισιτήριο διαρκείας και να κάνουμε "κολαστήριο" τη Νεάπολη, όπως εμείς ξέρουμε. Αυτές τις μέρες μέλη του ΣΦΟΒ θα διανέμουν εισιτήρια διαρκείας σε κεντρικά μέρη της πόλης μας, ανταλλάσσοντας απόψεις με φίλους μας και διανέμοντας αναμνηστικά για τα 50 χρόνια του ΣΦΟΒ.

Ραντεβού στο γήπεδο!"

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=