ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Νότιο όμιλο υπό αίρεση ο Ολυμπιακός Βόλου

στον-νότιο-όμιλο-υπό-αίρεση-ο-ολυμπιακ-410534

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την κλήρωση που έγινε έπειτα από το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ 2 τοποθετήθηκε στον Νότιο όμιλο της κατηγορίας, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν είναι οριστικό, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατεθεί τελικά στον Νότο.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι αντίπαλοι των ερυθρολεύκων στον Νότιο όμιλο θα είναι οι: Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καραϊσκάκης, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’.

Ωστόσο, δύο ομάδες, που δεν αναφέρονται παραπάνω, είναι πιθανό να συμπεριληφθούν στον Νότιο όμιλο. Αυτές είναι ο Ασπρόπυργος, που περιμένει να δει αν θα πάρει πιστοποιητικό και ίσως καλύψει το κενό που αφήνει ο Πανιώνιος, αλλά και η Ρόδος, που δικαιώθηκε από το Εφετείο μετά την απόφαση της ΕΕΑ να μην της χορηγήσει αρχικά πιστοποιητικό συμμετοχής και η λογική λέει ότι θα συμμετάσχει τελικά στη Σούπερ Λιγκ 2. Έτσι, λοιπόν μοιάζει ισχυρό το ενδεχόμενο μία ομάδα να μετατεθεί από τον Νότο στον Βορρά κι αυτή θα είναι βάσει γεωγραφικών κριτηρίων ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά εξετάζεται και ο Καραϊσκάκης Αρτας

Στο Καναλάκι για το Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου έμαθε χθες τον αντίπαλό του στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς κληρώθηκε να αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή σε νοκ-άουτ αγώνα κόντρα στον Αχέροντα Καναλακίου. Η ομάδα του Νομού Πρέβεζας συμμετείχε στην περσινή περίοδο στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής στον όμιλο του Διαγόρα Στεφανοβικείου, αλλά δεν κατάφερε να προβιβαστεί, ωστόσο έχει φέτος τον ίδιο στόχο.

Φιλικό σήμερα με τη Δήμητρα

Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης σήμερα στις 17.00, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη γηπεδούχο Δήμητρα. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πέρσι και θα μετρήσουν και φέτος τις δυνάμεις τους η μία απέναντι στην άλλη, με τους δύο προπονητές, Γιώργο Βαζάκα και Στέλιο Αρσένο, να θέλουν να δουν την πρόοδο των ομάδων τους, που έχουν τα δικά τους προβλήματα. Από τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει πάνω από δύο βδομάδες να δώσει φιλικό, θα απουσιάσει σίγουρα ο Φιλίποβιτς, ενώ από τη Δήμητρα δε θα αγωνιστεί λόγω προβλήματος στη μέση ο βασικός γκολκήπερ Σταυράκης και τη θέση του θα πάρει ο Χαρχαλάκης. Τραυματίας εξακολουθεί να είναι και ο Βούλγαρης, ενώ για επαγγελματικούς λόγους δε θα είναι στη διάθεση του κ. Αρσένου οι Δημητρίου, Φαράντος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου