ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει το ΟΚ της ΕΕΑ και ενίσχυση

περιμένει-το-οκ-της-εεα-και-ενίσχυση-418933

Τα καλά νέα για τη συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα 2 με το O.K. από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού περιμένουν σήμερα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και είναι και σε ετοιμότητα και για ουσιαστικές προσθήκες…

Η άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ είναι πάντως η προτεραιότητα, μετά την άρση του απαγορευτικού στις μεταγραφές. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, δήλωσε ότι έχουν κατατεθεί από καιρό στην Επιτροπή όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την αδειοδότηση και έχει γίνει και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 360.000 ευρώ, ενώ υπάρχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, για να πάρει η ΠΑΕ το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό, αφού είδαν να λύνεται το πρόβλημα με το απαγορευτικό που οδήγησε και σε απόκτηση παικτών κάτω των 25 ετών και ξένων κάτω των 23, τώρα υπάρχει «ελευθερία κινήσεων» έως τις 27 του μήνα για πιο ουσιαστικές μεταγραφές, ενώ πλέον θα μπορούν να είναι στην ομάδα και οι περσινοί παίκτες.

Στη βολιώτικη ΠΑΕ πάντως είναι αρκετό καιρό σε διαρκή αναζήτηση Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών, έχοντας δύο πλάνα και τώρα μπορούν να υλοποιήσουν αυτό που μέχρι πριν λίγες μέρες δεν μπορούσαν…

Ένας Θεσσαλονικιός κεντρικός αμυντικός με 57 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και διεθνής στο παρελθόν με τις Ελπίδες είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, που συζητά να φέρει κι έναν αριστερό μπακ που έχει ξαναπεράσει από τον Βόλο, ενώ χθες υπήρξε η ευχάριστη πληροφορία πως βρέθηκε φόρμουλα, για να ενταχθεί στην ομάδα και ο Οσκαρ Σιαφά!

Ενώ υπάρχει δοκιμή για νεαρό Πορτογάλο αμυντικό ποδοσφαιριστή και στην μεταγραφική λίστα ήταν και ο Αλέξανδρος Χαλάτσης από την ΑΕΛ, τελικά δεν θα ενταχθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού ο Λαζαρίδης. Για τον 19χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, Κώστα Λαζαρίδη, υπήρξαν τελικά παράλογες απαιτήσεις από τον Παναθηναϊκό, με μεγάλα ποσά ανάλογα τις συμμετοχές του, κάτι για το οποίο δεν συμφώνησε η Βολιώτικη ΠΑΕ, ειδικά τώρα που μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές χωρίς ηλικιακό περιορισμό και έχει και άλλη λύση.

Επίσης οι ερυθρόλευκοι έχουν και εναλλακτική λύση για φορ, αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Σιαφά που άρεσε και στην προετοιμασία και είχε ήδη προσαρμοστεί στην ομάδα. Ο Χουάν Χοσέ Όσκαρ Σιαφά Ετόχα, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του, έχει ρίζες από την Ισημερινή Γουινέα, με την οποία είναι διεθνής και πέρσι έπαιξε στη Λαρέδο, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Ο θηριώδης στράικερ με ύψος 1,91 ήρθε στην Ελλάδα για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά μετείχε στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων και στον Βόλο και στο Καρπενήσι.

Στα της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», μετά τα προβλήματα από τον κορονοϊό, υπάρχουν ακόμη παίκτες που παραμένουν σε καραντίνα, αν και είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ενώ σήμερα θα γίνουν και νέα τεστ για όλους!

Πάντως στη βολιώτικη ομάδα αποφασίστηκε να μη δοθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο και να ξεκινήσουν απο την ερχόμενη Τετάρτη και πιθανόν από την Καρδίτσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου