ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει απόφαση, που κρίνει το ρόστερ ο Ολυμπιακός Βόλου

περιμένει-απόφαση-που-κρίνει-το-ρόστε-431862

Λύση και ξεκάθαρη απόφαση, οκτώ μέρες πριν και τη λήξη της περιόδου για μεταγραφές ελεύθερων παικτών, περιμένει από τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να ξέρει σε ποιους ποδοσφαιριστές θα υπολογίζει και πώς μπορεί να καλύψει τα κενά στο ρόστερ του.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός θέλει να γνωρίζει αν τελικά θα έχει τη δυνατότητα να έχει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές του περσινού του ρόστερ πάνω των 25 ετών με τους Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα, Θωμά Γραικό, Χρήστο Χολέβα να είναι σε αυτήν την κατηγορία, ενώ και η μεταγραφή του Αφρικανού φορ Όσκαρ Σιαφά,θα κριθεί και αυτή στην περίπτωση που υπάρξει για τον Ολυμπιακό η δυνατότητα να κάνει μεταγραφή πάνω από τον ηλικιακό περιορισμό που υπάρχει από την ΕΠΟ, λόγω της μη αδειοδότησης.

Το χειρότερο σενάριο για τον Ολυμπιακό αν μείνει το απαγορευτικό και θα μπορεί να έχει παίκτες Έλληνες κάτω των 25 ετών και ξένους κάτω των 23 ετών θα σημάνει αποχωρήσεις. Δηλαδή από τους Ξενοδόχοφ, Φιλίποβιτς, Χάσεκ, Μπάτροβις, ένας δεν θα έχει θέση στο ρόστερ (όπως δεν θα αποκτηθεί και ο Οσκαρ Σιαφά), ενώ οι Σκοπελίτης, Κόλα, Γραικός, Χολέβας θα πρέπει να αλλάξουν ιδιότητα και να πάνε σε ερασιτεχνική κατηγορία ή ως ελεύθεροι σε άλλη ΠΑΕ με αδειοδότηση.

Η ενίσχυση πάντως με νεαρούς παίκτες συνεχίζεται από τη βολιώτικη ΠΑΕ, που απέκτησε και τον 18χρονο (26/12/2002) αριστερό μπακ Κώστα Λαζαρίδη, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και φέτος θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τους Χρήστο Κουντουριώτη και Ορφέα Φραντζέσκο που είχαν το ίδιο ξεκίνημα. O Λαζαρίδης που προπονήθηκε χθες στον Άγιο Γεώργιο Φερών μέχρι πριν λίγες μέρες έκανε την προετοιμασία με την ομάδα Β’ του Παναθηναϊκού, ενώ πέρσι συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και ακολούθως αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1.

Η ομάδα του Ολυμπιακού -κλείνοντας σήμερα ένα μήνα από την έναρξη-συνεχίζει την προετοιμασία της και το Σάββατο έχει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου