ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Βόλο βρίσκεται ο Λαζαρίδης για τον Ολυμπιακό

στον-βόλο-βρίσκεται-ο-λαζαρίδης-για-το-433664

Στον Βόλο βρίσκεται ήδη ο Κώστας Λαζαρίδης, 19χρονος αριστερός μπακ, που έπαιζε στην Κ19 του Παναθηναϊκού, έχοντας κλείσει στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος μετά την πρόωρη αποχώρηση του Αρναούτογλου ήθελε και μία ακόμη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέση για την οποία υπάρχει στο ρόστερ μόνο ο Να’ Α.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ περιμένει να διευθετηθούν κάποια τελευταία τυπικά ζητήματα και είναι θέμα χρόνου να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα.

Ο Λαζαρίδης γεννήθηκε στις 26/12/2002 και από την ηλικία των δώδεκα χρόνων βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ τη σεζόν που τελείωσε, είχε μία αξιοπρόσεκτη παρουσία με 11 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ, αλλά οι πράσινοι τον άφησαν ελεύθερο με απόφαση του προπονητή, Γιάννη Βονόρτα, με τον νεαρό να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί ότι ο Λαζαρίδης είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας επί Πογιάτος το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι τον έκαναν δικό τους, τη στιγμή που κι άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 κοιτούσαν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Μέμος: «Να στηρίξουμε όλοι με ένα διαρκείας»

Με παρέμβαση που έκανε στον Βόλος 9.86 ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΦΟΒ, Παρίσης Μέμος, ευχήθηκε χρόνια πολλά για τον σύνδεσμο, που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής και ζήτησε όλοι οι φίλαθλοι να στηρίξουν την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ένα διαρκείας. Συγκεκριμένα τόνισε: «Η διοίκηση παλεύει σε όλα τα μέτωπα, για να βοηθήσει την ομάδα.

Από το υστέρημά μας όλοι παρακαλώ να πάρουμε ένα διαρκείας, διότι δύο χρόνια οι ομάδες δεν έπαιρναν δραχμή και ο Ευριπίδης (σ.σ. Τσιμπανάκος) από εκεί που η ομάδα ήταν έτοιμη να πέσει στο ερασιτεχνικό, την έφερε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ολοι να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό όσο μπορεί ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει και να συσπειρωθούμε για ένα καλύτερο αύριο. Επίσης, εύχομαι η άλλη τοπική ομάδα να πάει κι εκείνη καλά και να έχουμε δύο τοπικές ομάδες καμάρια στην κατηγορία».

Με Λεβαδειακό το επόμενο τεστ

Ο Λεβαδειακός θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στα φιλικά προετοιμασίας, με τους ερυθρολεύκους να έχουν δώσει ήδη δύο ματς μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στα οποία κατέγραψαν μία νίκη με την ΑΕΛ με 1-3 στο Αλκαζάρ και μία ήττα με το ίδιο σκορ στην Καλαμάτα από την τοπική ομάδα, η οποία τους κέρδισε με 0-4 στον Αγιο Γεώργιο Φερών σε πρώιμο στάδιο.

Το ματς με τον Λεβαδειακό θα γίνει στον Βόλο και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής, αλλά και την παρουσία φιλάθλων. Ο Λεβαδειακός είναι ένας αρκετά ισχυρός αντίπαλος και είναι αυτό που θέλει και ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος τονίζει ότι η ομάδα του θέλει να δίνει δυνατά φιλικά, ώστε να βγάζει με μεγαλύτερη ασφάλεια τα συμπεράσματά του τόσο για τα προτερήματά της, όσο και για τις αδυναμίες της.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της αδειοδότησης, όλα δείχνουν ότι τελικά αύριο Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα που καίει όχι μόνο τη βολιώτικη ΠΑΕ, αλλά και αρκετές ομάδες, το οποίο θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την τελική εικόνα του ρόστερ, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στο εξής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου