ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλική ήττα με 3-1 από την Καλαμάτα για τον Ολυμπιακό Βόλου

φιλική-ήττα-με-3-1-από-την-καλαμάτα-για-το-438912

Την ήττα με 3-1 γνώρισε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στην Καλαμάτα σε φιλικό παιχνίδι, καθώς από το πρώτο 20λεπτο δέχτηκε δυο γκολ που δεν περίμενε, με τον Σκοπελίτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 11’ και τον Μαρκόφσκι να κάνει το 2-0 με κεφαλιά.

Ετσι, παρόλο που η ομάδα του Γιώργο Βαζάκα αντέδρασε και μείωσε με φοβερό σουτ του Κουντουριώτη στο 41’, δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, χάνοντας με 3-1, αφού ο Μοζέρ στο 62’ πλάσαρε σωστά σε τετ-α-τετ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός που σε φιλικό 15 μέρες πριν, είχε χάσει πάλι από την Καλαμάτα 4-0 στον Αγιο Γεώργιο Φερών, ήταν χθες καλύτερος σε σχέση με τότε, αλλά όχι πιο έτοιμος από την μεσσηνιακή ομάδα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ν. Αναστόπουλος): Καπούταγλης (70’ Καραχάλιος), Mαβιγκά, Τσελεπίδης, Λουπάνο (60’ Μπακαγιόκο), Κωνσταντινόπουλος (46’ Τσακαλίδης) Παπατόλιος (46’ Ντα Σίλβα), Παυλίδης (60’ Τάτος), Σκεντεράι (46’ Αναστασόπουλος), Νάνι, Κόκκορης (59’ Μοζέρ), Μαρκόφσκι (46’ Λουκίνας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γ. Βαζάκας): Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Να’ α, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντουάρτε (65’ Ντιαμπί), Κουντουριώτης (65’ Χατζηπιρπιρίδης), Σουλεϊμάν (46’ Ασλανίδης), Χάσεκ (80’ Παπακώστας), Μπάτροβιτς (46’ Βερνάρδος).

πηγή φωτό: sportstonoto

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου