«Ανοχή μέχρι τέλος του μήνα»!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-09, 13:25:41
«Ανοχή  μέχρι  τέλος  του μήνα»!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αγωνιά, τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΦΟΒ

Στην αγωνία του κόσμου αναφέρεται ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου όπου και τονίζεται πως η ανοχή θα είναι ως το τέλος του μήνα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση. Η τελική ημερομηνία της αντοχής μας, της υπομονής μας και της ανοχής μας είναι η 31η Μαρτίου.

Ήδη πέρασε ένας ολόκληρος Φλεβάρης, με τις αντιπαραθέσεις ΕΠΟ-Πολιτείας και τώρα διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Τι περιμένει πλέον η ΕΠΟ και δεν ανακοινώνει την αποκατάσταση της νομιμότητας; Τι περιμένουμε και δεν πιέζουμε FIFA, ΟΥΕΦΑ να τους στείλουμε στα τάρταρα; Ο κόσμος του Ολυμπιακού αγωνιά, προβληματίζεται και αναρωτιέται γιατί μετά τα νέα δεδομένα δεν ανακοινώνεται από την ΕΠΟ η δικαίωσή μας;

Περιθώρια πάντως άλλα αναμονής και κοροϊδίας δεν υπάρχουν.

Όσο για το ΠΑΣΟΚ που με τους εκπροσώπους του Γερουλάνο, Μπιτσαξή, Νικητιάδη που άδικα και παράνομα μας διέλυσαν για φέτος, αισθανόμαστε οίκτο για την κατάντια του.

Μόλις 6 άτομα δώσανε το παρών σε πρόσφατη συγκέντρωσή τους σε κάτι υπόγεια της Ν. Ιωνίας και μετά από κάποιες ώρες έγιναν 26.

Εμείς τους υπενθυμίζουμε ότι κρατούμε άσβεστο το μένος μας και το μίσος μας για το ΠΑΣΟΚ της χρεοκοπίας και της ανικανότητας, για τους εκπροσώπους του και για όποιον ψηφοφόρο του και για όποιον «φοράει» πράσινα.

Στις εκλογές που έρχονται θα έχουμε το δικό μας «ΠΑΣΧΑ» και το δικό μας «κίνημα». Αφού δεν αντέδρασαν, αφού σιώπησαν και δέχθηκαν το έγκλημα που έγινε εις βάρος του Ολυμπιακού μας και της πόλης μας, τώρα δικαιωματικά θα εισπράξουν την οργή μας και το μίσος μας σε πλαίσια νομιμότητας και τήρησης αρχών.

Επίσης ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι σε λίγες μέρες τα γραφεία μας θα είναι έτοιμα στη Δημητριάδος - Εργατικού Κέντρου και καλούμε όλους τους Ολυμπιακούς και τα μέλη μας να δίνουν το παρών καθημερινά. Βρισκόμαστε σε άριστη συνεργασία και συστέγαση με τα άλλα δύο club, αυτό των Lady’ s club και της Κόκκινης Ν. Ιωνίας.

Τέλος όλα μας τα μέλη θα υπογράψουν τη μήνυση κατά του Πασόκου Κωνσταντινίδη για συκοφαντικά σχόλια για το Σύλλογό μας”.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=