ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό τεστ στην Καλαμάτα για τον Ολυμπιακό Βόλου

φιλικό-τεστ-στην-καλαμάτα-για-τον-ολυμ-439592

Φιλικό παιχνίδι στην Καλαμάτα δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα να θέλει να δει καλά στοιχεία σε ένα δεύτερο τεστ μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά το φιλικό της περασμένης Τετάρτης στο Αλκαζάρ και τη νίκη 1-3 επί της ΑΕΛ, το σημερινό επίσης με μια θεωρητικά πιο έτοιμη ομάδα είναι στις 17.30 και η βολιώτικη ομάδα είναι από χθες στην Καλαμάτα όπου μάλιστα προπονήθηκε σε γήπεδο της Μεσσηνίας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα για το σημερινό φιλικό με τούς ερυθρολεύκους έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο φιλικός αγώνας της Μαύρης Θύελλας με τον Ολυμπιακό Βόλου (4/9/2021) θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παραλίας με ώρα έναρξης στις 17.30. Γενική είσοδος, τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν εμβολιασμένοι φίλαθλοι, ενώ θα τηρηθούν όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Για το σημερινό ματς ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Ξύδα, Χρήστο Κατσούκη, Νίκο Μπέικο, που είχαν προβλήματα με μικροτραυματισμούς, ενώ απουσιάζει στην Ισημερινή Γουινέα και ο σέντερ φορ, Όσκαρ Σιαφά που πάντως δεν έχει αποκτηθεί ακόμη επίσημα από τον Ολυμπιακό. Ο Αφρικανός επιθετικός που αγωνιζόταν στην Ισπανία (Λαρέντο) και είχε έρθει στην Ελλάδα για τον Αστέρα Τρίπολης, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του, που την ερχόμενη Τρίτη θα παίξει με την Μαυριτανία και την Τετάρτη ο παίκτης θα επιστρέψει στον Βόλο. Η μεταγραφή του Όσκαρ Σιαφά πάντως θα κριθεί και αυτή στην περίπτωση που υπάρξει για τον Ολυμπιακό η δυνατότητα να κάνει μεταγραφή πάνω από τον ηλικιακό περιορισμό που υπάρχει από την ΕΠΟ, λόγω της μη αδειοδότησης.

Ενώ ο Ολυμπιακός κινείται και για άλλες μεταγραφές οι παίκτες που έχει μαζί του στην Καλαμάτα ο Γ. Βαζάκας είναι οι: Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Φίλιππος Σκοπελίτης, Ζοζέφ Εντουάν Να Α, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Αλκης Μαρκοπουλιώτης, Κλεβί Κόλα, Βαλέντε Ντουάρτε, Χρήστος Κουντουριώτης, Φίλιπ Χάσεκ, Οκάν Σουλεϊμάν, Βέλικο Μπάτροβιτς, Βούκο Βούγιοβιτς, Κώστας Βλάχος, Κώστας Χατζηπιρπιρίδης, Κυριάκος Ασλανίδης, Γιώργος Παπακώστας, Χρήστος Χολέβας, Σαλίν Ντιαμπί, Θωμάς Γραικός, Θεόδωρος Βερνάρδος, Νίκος Χατζής, Κώστας Ιβαντζίκης, Δημήτρης Κόμνος, Ορφέας Φραντζέσκος, Αχιλλέας Κωνσταντίνου και Στεφάν Ενκόα.

Θετικό για τον Γιώργο Βαζάκα είναι πως παίκτες που ήρθαν τελευταία στην ομάδα και μετά την προετοιμασία στο Καρπενήσι είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα αφού προπονούνταν με τις προηγούμενες ομάδες τους, κάτι που έδειξαν και στο φιλικό της Τετάρτης στη Λάρισα οι Ασλανίδης και Βούγιοβιτς που έπαιξαν για ένα 45λεπτο, ενώ ετοιμότητα έδειξε και ο επίσης νεοαποκτηθέντας Χατζηπιρπιρίδης που «μπήκε» στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν και σήμερα να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί όπως και στο νικηφόρο φιλικό στο Αλκαζάρ που η ομάδα είχε κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, αλλά έδειξε και ότι ακόμη θέλει δουλειά και στόχος της είναι άλλωστε η σταδιακή βελτίωση δείχνοντας πως μπορεί να το κάνει αυτό, βήμα-βήμα και παιχνίδι-παιχνίδι…

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε ξαναπαίξει, ανέτοιμος, φιλικό με την Καλαμάτα πριν 15 μέρες στον Άγιο Γεώργιο Φερών χάνοντας 0-4, αν και σε εκείνο το ματς έπαιξαν και παίκτες όπως οι Αρναούτογλου, Πατρώνης, Μπουλάτοβις, Μπονανά που τώρα δεν είναι στη βολιώτικη ομάδα.

Μετά το παιχνίδι σήμερα στην Καλαμάτα, ο Ολυμπιακός θα έχει κι αλλά φιλικά με Απόλλωνα Λάρισας και Λεβαδειακό, ενώ επιδιώκει να κλείσει και ένα φιλικό στον Βόλο με δυνατό αντίπαλο στην πιθανή περίπτωση που το πρωτάθλημα ξεκινήσει Οκτώβρη κι ενώ στις 22/9 θα έχει σύμφωνα με το πρόγραμμα παιχνίδι κυπέλλου.

Την ερχόμενη εβδομάδα (10/9) πάντως σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που προγραμμάτισε η Super League 2 θα ανακοινωθεί η ημερομηνία κλήρωσης και θα υπάρξει και η έγκριση της προκήρυξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου