ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε ο Ντιαμπί στον Ολυμπιακό Βόλου

υπέγραψε-ο-ντιαμπί-στον-ολυμπιακό-βόλ-441834

Στο Αλκαζάρ προχθές αγωνίστηκαν συνολικά 22 παίκτες και χθες προστέθηκαν στο ρόστερ και οι νεαροί Δημήτρης Κόμνος και Ορφέας Φραντζέσκος με τη βολιώτικη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Επίσης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπέγραψε τελικά και ο 19χρονος Ιβοριανός μεσοεπιθετικός που προέρχεται από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ Σαλίμ Ντιαμπί, ο οποίος αγωνίστηκε και στη Λάρισα ξεκινώντας στην αρχική 11άδα.

Οι δύο άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν χθες, παρακολούθησαν απλώς το φιλικό παιχνίδι προχθές στο Αλκαζάρ, όπου δεν αγωνίστηκαν οι επίσης νεοαποκτηθέντες Κώστας Ιβαντζίκης και Κώστας Χατζηπιρπιρίδης σε αντίθεση με τους Κυριάκο Ασλανίδη και Βούκο Βούγιοβιτς που έπαιξαν για πρώτη φορά για ένα ημίχρονο, παρ’ ότι ήταν μόνο τρεις μέρες στον Βόλο. Οι δυο παίκτες που ήρθαν δανεικοί από Άρη και Λεβαδειακό είναι θετικό ότι έχουν κάνει προετοιμασία και είναι πιο έτοιμοι. Ο Χατζηπιρπιρίδης χθες εντάχτηκε κι αυτός στις προπονήσεις δείχνοντας επίσης έτοιμος.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν και από τον Χρήστο Κατσούκη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς καλύπτοντας το χαμένο έδαφος που δημιούργησε ένας τραυματισμός, κάτι που χρειάζεται και ο Γιώργος Ξύδας που πάντως έπαιξε για λίγο προχθές.

Στη Λάρισα δεν αγωνίστηκε και ο σέντερ φορ, Όσκαρ Σιαφά που είχε υποχρεώσεις με την Ισημερινή Γουινέα κι ενώ δεν έχει αποκτηθεί ακόμη επίσημα από τον Ολυμπιακό που περιμένει λύση με τους περσινούς παίκτες άνω των 25κάτι που είναι δύσκολο, αλλά θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλες προσθήκες.

Στο προχθεσινό νικηφόρο φιλικό (1-3 την ΑΕΛ) στο Αλκαζάρ ο Ολυμπιακός είχε κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, πιστοποιήθηκε ότι έχει παίκτες που μπορεί να βοηθήσουν και ξεχωρίζουν, αλλά και ότι ακόμη θέλει δουλειά.

Η βολιώτικη ομάδα μάλιστα δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στο αποτέλεσμα, αλλά ζητούμενο είναι να έχει ετοιμότητα (που ακόμη θεωρείται νωρίς) και διάρκεια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που μπορεί να έχει έναρξη όχι μέσα στον Σεπτέμβρη αλλά τον Οκτώβριο.

Αύριο Σάββατο άλλωστε υπάρχει νέο φιλικό τεστ, με τους ερυθρόλευκους να μεταβαίνουν από σήμερα στην Καλαμάτα, να προπονούνται στη μεσσηνιακή πόλη και το ματς θα γίνει στις 6 μ.μ. Για τις 11/9 έχει κλειστεί και φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου