ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα κόντρα στη Λάρισα ο Ολυμπιακός Βόλου

σήμερα-κόντρα-στη-λάρισα-ο-ολυμπιακός-444908

Σήμερα στις 18.00 στο Αλκαζάρ ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην ΑΕΛ θα δώσει το δεύτερο φιλικό τεστ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και το πρώτο μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου, αφού αυτό με την Καλαμάτα στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών ήταν πρώιμο.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι Βολιώτες, που προπονήθηκαν χθες το απόγευμα μετά το προχθεσινό ρεπό, θα έχουν αντίπαλο την ΑΕΛ μετά τον υποβιβασμό των βυσσινί και στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο λόγω των φιλικών σχέσεων των δύο σωματείων να δοθούν να δοθεί δανεικός από τους Λαρισαίους στους Βολιώτες ο Χαλάτσης.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα δεν έδωσε κάποιο φιλικό στο Καρπενήσι και πέφτει κατευθείαν στα βαθιά μετά το βασικό στάδιο, καθώς η ΑΕΛ είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος με τεράστιο μπάτζετ για την κατηγορία και σίγουρα για τον Γρεβενιώτη προπονητή η αναμέτρηση θα τον βοηθήσει να μετρήσει τις δυνάμεις της ομάδας του και να βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου διαθέσιμοι θα είναι οι νεοαποκτηθέντες Ασλανίδης και Βούγιοβιτς, ο Ξύδας, που τις τελευταίες μέρες είχε πάει για θεραπεία στη Αθήνα, ίσως πάριε χρόνο συμμετοχής, ενώ μόνο ο Κατσούκης δε θα αγωνιστεί. Στην αποστολή θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες που μετέχουν στις προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι το προσεχές Σάββατο οι ερυθρόλευκοι έχουν κανονίσει νέο φιλικό με την Καλαμάτα εκτός έδρας και θα αναχωρήσουν για τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα από την Παρασκευή. Ετσι, οι Καλαματιανοί θα ανταποδώσουν τη φιλοξενία των Βολιωτών.

Ελεύθερη είσοδος στο φιλικό

Όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΑΕΛ, το σημερινό φιλικό, όπως κι αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό, θα γίνει με ελεύθερη είσοδο, αλλά με μόνο για φιλάθλους, που θα επιδεικνύουν στην είσοδο το πιστοποιητικό εμβολιασμού της και την ταυτότητά τους. Για τους βυσσινί του Κώστα Φραντζέσκου, θα απουσιάσουν οι Ουρουγουανοί Ακούνια και Κολομπίνο που είναι τραυματίες.

Δανείστηκε και Χατζηπιρπιρίδη

Εναν ακόμη νεαρό παίκτη δανείστηκε από τον Αρη ο Ολυμπιακός Βόλου. Πρόκειται για τον Κώστα Χατζηπιρπιρίδη, που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και έχει την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ 2, αφού έπαιξε την περσινή περίοδο στην κατηγορία με την Ιεράπετρα.

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι τερματοφύλακες Ξενοδόχοφ, Βούγιοβιτς, Κωνσταντίνου, οι πλάγιοι μπακ Βλάχος, Να’ α, οι στόπερ Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Παπακώστας, Ιβαντζίκης, Ασλανίδης, ο αμυντικός μέσος Ντουάρτε Βαλέντε, οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς, Ξύδας, Σουλεϊμάν Οκάν, Χατζηπιρπιρίδης, Ν’ Κόα, Μπέικος, οι επιτελικοί χαφ Χάσεκ, Χατζής, Κατσούκης και ο σέντερ φορ Βερνάρδος.

Στην αναμονή για το αν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους είναι οι Σκοπελίτης, Χολέβας, Κόλα, Γραικός και οι Ντιαμπί, Σιαφά, Μπονανά αν θα αποκτηθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου