ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη βάση του από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

στη-βάση-του-από-σήμερα-ο-ολυμπιακός-βό-448249

Επιστρέφει σήμερα στη βάση του ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού οι ποδοσφαιριστές κάνουν μία τελευταία πρωινή προπόνηση στο Καρπενήσι και γευματίσουν το μεσημέρι, ολοκληρώνοντας το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ασφαλώς, στον Βόλο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διαμορφώσουν το τελικό ρόστερ, περιμένοντας την ανατροπή σχετικά με την αδειοδότησή τους, που θα τους λύσει τα χέρια, υπόθεση που εξακολουθεί να είναι δύσκολη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μετέχουν στην προετοιμασία, αλλά λόγω των ηλικιακών απαγορεύσεων δε γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν στην ομάδα κι αυτοί είναι οι Βολιώτες Χολέβας, Κόλα, Σκοπελίτης καθώς και οι Γραικός, Μπονανά, Σιαφά. Αντίθετα, σίγουροι είναι οι Ξενοδόχοφ, Κωνσταντίνου Φιλίποβιτς, Μπάτροβιτς, Ντουάρτε Βαλέντε, Χάσεκ, Να’ α, Μαρκοπουλιώτης, Παπακώστας, Βλάχος, Κατσούκης, Κουντουριώτης, Ξύδας, Βερνάρδος, Σουλεϊμάν Οκάν, Ιβαντζίκης, Μπέικος, Ενκόα, ενώ σ’ ό,τι αφορά τον Ντιαμπί, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποφασίσει να πληρώσει τα τροφεία του στην Εσπανιόλ Β’ και όλα δείχνουν ότι θα τον κάνει δικό του.

Θυμίζουμε ότι είχε αποχωρήσει τις προηγούμενες μέρες ο Αρναούτογλου για προσωπικούς λόγους κι έτσι έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που είχε ανακοινωθεί, αλλά δε θα συνεχίσει στην ομάδα μετά τους Βενέτη και Πολίτη.

Κατσούκης και Ξύδας βρέθηκαν στην Αθήνα για θεραπεία, λόγω προβλήματος τραυματισμού και θα ξαναμπούν στις προπονήσεις στον Βόλο.

Να σημειωθεί ότι πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Γιώργος Βαζάκας, προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, ευχαριστώντας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τον γιατρό του νοσοκομείου Καρπενησίου, Παναγιώτη Δρόλαπα, για τη βοήθεια που του προσέφερε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου