ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκαν Βούγιοβιτς και Ασλανίδης από τον Ολυμπιακό Βόλου

ανακοινώθηκαν-βούγιοβιτς-και-ασλανί-448262

Διπλή ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου, που ανακοίνωσε την απόκτηση με δανεισμό από τον Λεβαδειακό και τον Αρη αντίστοιχα του τερματοφύλακα Βούγιοβιτς και του κεντρικού αμυντικού Ασλανίδη.

Η ανακοίνωση για τον Βούγιοβιτς: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βούκο Βούγιοβτις, ως δανεικό από τον Λεβαδειακό για ένα χρόνο.

Ο Βούγιοβιτς είναι Μαυροβούνιος, έχει γεννηθεί στις 29/2/2000, έχει ύψος 1.94 και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Λειβαδιάς την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Στον Λεβαδειακό έχει δουλέψει σκληρά τα δύο τελευταία χρόνια και πρόκειται για έναν εξελίξιμο γκολκίπερ, στον οποίο θα δοθεί η δυνατότητα στον Ολυμπιακό Βόλου να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θωμάς Μακρής, μετέβη σήμερα (σ.σ. χθες) στη Λειβαδιά και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες δανεισμού του Βούκο Βούγιοβιτς, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα αρχίσει προπονήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Βούκο Βούγιοβιτς στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Η ανακοίνωση για τον Ασλανίδη: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ασλανίδη, ως δανεικό από τον Αρη Θεσσαλονίκης.

Ο Ασλανίδης είναι 19 ετών, με καταγωγή από τις Σέρρες και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Αρη στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ και φέτος έγινε επαγγελματίας, μετέχοντας στην προετοιμασία των «κιτρίνων», ενώ αγωνίστηκε σε αρκετά φιλικά παιχνίδια.

Το Σάββατο έπαιξε στο φιλικό παιχνίδι του Αρη με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» και ήταν αυτός που πέτυχε με κεφαλιά το γκολ της ισοφάρισης του Αρη (1-1) στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

O ύψους 1.84 στόπερ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ17 και Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, πριν πάει στον Αρη.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα (σ.σ. χθες) το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αύριο (σ.σ. σήμερα) Δευτέρα πρόκειται να έρθει στο Βόλο, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Κυριάκο Ασλανίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου