ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να επιστρέψει με λιγότερα προβλήματα

να-επιστρέψει-με-λιγότερα-προβλήματα-448284

Τη Δευτέρα (30/8) ολοκληρώνεται για τον Ολυμπιακό Βόλου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και με την επιστροφή στον Βόλο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά όσον αφορά στο ρόστερ κι ενώ Τετάρτη και Σάββατο θα φανούν τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα στα φιλικά παιχνίδια 1/9 στο Αλκαζάρ με Λάρισα και 4 Σεπτέμβρη με Τρίκαλα.

Παράλληλα με την προετοιμασία συνεχίζονται άλλωστε και οι κινήσεις της ΠΑΕ για νέες προσθήκες στο ρόστερ, ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με τους από πέρσι ποδοσφαιριστές άνω των 25 που είναι στο Καρπενήσι παρά το γεγονός ότι υπάρχει το «απαγορευτικό» ηλικιακό όριο, μέχρι να πάρει η ομάδα οριστικά την αδειοδότηση από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Στην κατηγορία αυτή είναι οι Σκοπελίτης, Κόλα, Γραικός, Χολέβας και ο Ολυμπιακός ελπίζει να δικαιωθεί στην έφεση που έχει κάνει για την πρωτοβάθμια απόφαση μη αδειοδότησης με το θέμα να έχει φτάσει ακόμη και στην UEFA.

Το θέμα απασχολεί αρκετές ομάδες και Αιγάλεω που «κόπηκε» και σε δεύτερο βαθμό έφτασε μέχρι την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προκειμένου να αποσαφηνιστεί πλήρως το ζήτημα. Μάλιστα, λέγεται ότι η ΟΥΕΦΑ αναμένεται να ανταποκριθεί άμεσα και να απαντήσει μέχρι την Τρίτη (31/8) στην αθηναϊκή ομάδα και η απόφαση θα επηρεάσει και άλλες ΠΑΕ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου