ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Απέκτησε και Χατζή

ολυμπιακός-βόλου-απέκτησε-και-χατζή-450228

Να έχουν μειωθεί προβλήματα και εκκρεμότητες θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου με την επιστροφή του την ερχόμενη Δευτέρα από το Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται για 6η ημέρα και παράλληλα γίνονται και κινήσεις για νέες προσθήκες στο ρόστερ, ανακοινώνοντας χθες τον Νίκο Χατζή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χθες, οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστή την απόκτηση και του Νίκου Χατζή, ενώ ο 23χρονος σέντερ φορ Οσκαρ Σιαφά από την Ισημερινή Γουινέα, ο Σαλίν Ντιαμπί από την Ακτή Ελεφαντοστού φαίνεται να πέρασαν με επιτυχία από το μικροσκόπιο του προπονητή Γιώργου Βαζάκα.

Η ανακοίνωση για τον Χατζή: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Χατζή. Πρόκειται για 21χρονο μέσο, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Νίκο Χατζή στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι οι Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Αχιλλέας Κωνσταντίνου Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Στεφάν Ενκόα, Βέλικο Μπάτροβιτς, Βαλέντε Ντουάρτε, Φίλιπ Χάσεκ, Ζοζέφ Εντουάν Να Α, Αλκης Μαρκοπουλιώτης, Γιώργος Παπακώστας, Κώστας Βλάχος, Χρήστος Κατσούκης, Νίκος Μπέικος, Χρήστος Κουντουριώτης, Γιώργος Ξύδας, Θεόδωρος Βερνάρδος, Σουλεϊμάν Οκάν, Κώστας Ιβαντζίκης, Χρήστος Χολέβας, Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Θωμάς Γραικός, Νίκος Χατζής, Μπράιν Μπονανά, Σιαφά Οσκαρ, Σαλίν Ντιαμπί, Ιβάν Ντόκιτς, όμως οι εννιά τελευταίοι δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι στο ρόστερ.

Η βολιώτικη ΠΑΕ, που «είδε» επίσης μεταγραφές που ανακοινώθηκαν να μη γίνονται (ο Πολίτης από την Ηλιούπολη, ο Βενέτης από τον Αλμωπό και ο Αρναούτογλου από την Ιεράπετρα), θέλει πάνω απ όλα να ξεπεράσει το «απαγορευτικό» ηλικιακό όριο, αφού οι Σκοπελίτης, Κόλα, Γραικός, Χολέβας δεν θα μπορούν να είναι και στο νέο ρόστερ, αν δεν αλλάξει κάτι (έχει γίνει έφεση) και η ΠΑΕ δεν πάρει οριστικά την αδειοδότηση από το Δευτεροβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Πέρα από τις εκκρεμότητες, υπάρχουν και τα μικροπροβλήματα τραυματισμού του Κατσούκη και του Ξύδα κι όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει φιλικό στην Ευρυτανία, ενώ μετά την επιστροφή έχουν κλειστεί τα παιχνίδι 1/9 στο Αλκαζάρ με Λάρισα και για 4 Σεπτεμβρίου με Τρίκαλα.

Στο μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα 30 Αυγούστου αρχίζει προετοιμασία και η ομάδα Κ19 του συλλόγου και καλούνται οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2003-2004 και 2005 να παρευρεθούν στις εγκαταστάσεις στην Αλλη Μεριά στις 17.30, προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα έναρξης της προετοιμασίας. Καλούνται, επίσης, όσοι άλλοι επιθυμούν να στελεχώσουν τη νέα Κ19 με έτος γεννήσεως 2003-2004 και 2005 να παρευρεθούν στη συνάντηση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου