ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αναμονή ο Ολυμπιακός Βόλου

στην-αναμονή-ο-ολυμπιακός-βόλου-451790

Σε αναμονή είναι η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου, την ώρα που συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι, απ’ όπου θα επιστρέψει τη Δευτέρα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ΠΑΕ θέλει να τελειώνει με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, που σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση μετά και τα κενά που πρόεκυψαν με παίκτες που, ενώ είχε ανακοινωθεί η απόκτησή τους, δεν είναι πλέον στην ομάδα (ο Πολίτης από την Ηλιούπολη, ο Βενέτης από τον Αλμωπό και ο Αρναούτογλου από την Ιεράπετρα), ενώ πιθανόν δε θα γίνει και η μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, Σαλίν Ντιαμπί παρότι έχει πείσει πως μπορεί να προσφέρει. Το «εμπόδιο» στη μεταγραφή του Ιβοριανού είναι το υπερβολικό ποσό που απαιτεί ως τροφεία η Εσπανιόλ Β’.

Κι ενώ από περσινούς παίκτες που ξεκίνησαν φέτος προετοιμασία “κόπηκε” και ο Πατρώνης, ένα άλλο θέμα στον Ολυμπιακό είναι πως στο Καρπενήσι είναι κι άλλοι περσινοί που έχουν ξεπεράσει το “απαγορευτικό” ηλικιακό όριο και δε θα μπορούν να είναι και στο νέο ρόστερ, αν δεν αλλάξει κάτι (έχει γίνει έφεση) και η ΠΑΕ δεν πάρει οριστικά την αδειοδότηση από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ!

Στην κατηγορία (+25) αυτή είναι ο Φίλιππος Σκοπελίτης που χθες γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ευρυτανία, όπου βρίσκονται και οι Κλεβί Κόλα, Θωμάς Γραικός και Χρήστος Χολέβας!

Ο Ολυμπιακός, προκειμένου να δημιουργήσει το ανταγωνιστικό ρόστερ που θέλει, προχθές προχώρησε στην απόκτηση ενός νεαρού αμυντικού, του Κώστα Ιβαντζίκη, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή στο Καρπενήσι, όπου βρέθηκε και ο 21χρονος Σέρβος τερματοφύλακας Ιβάν Ντόκιτς για δοκιμή.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα αποκτήσει γκολκίπερ, καθώς διαθέτει μόνον τους Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Αχιλλέα Κωνσταντίνου, ενώ έχει και εναλλακτικές λύσεις από την ελληνική αγορά.

Από το Καρπενήσι “κατέβηκε” στην Αθήνα, για να δει ένα πρόβλημα τραυματισμού του ο Χρήστος Κατσούκης και κανονικά πλέον γυμνάζεται ο Γιώργος Ξύδας. Μέρα με τη μέρα, δείχνουν πως θα προστεθούν επίσημα στο ρόστερ ο 23χρονος σέντερ φορ Όσκαρ Σιαφά που κατάγεται από την Ισημερινή Γουινέα, όπως και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Χατζής, που περνούν από το μικροσκόπιο του προπονητή Γιώργου Βαζάκα και στην Ευρυτανία.

Πάντως ούτε και χθες έφτασε στο Καρπενήσι στην προετοιμασία ο Κυριάκος Ασλανίδης, που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Άρη στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ και φέτος, μετέχοντας στην προετοιμασία των “κιτρίνων”, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Για τον ποδοσφαιριστή λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.

Στο Καρπενήσι έως τις 30 του μήνα που θα προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός ίσως και να μην γίνει φιλικό, ενώ μετά την επιστροφή έχουν κλειστεί τα παιχνίδια την 1η/9 στο Αλκαζάρ με Λάρισα και στις 4 Σεπτέμβρη με τα Τρίκαλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου