ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλύπτει κενά ο Ολυμπιακός Βόλου

καλύπτει-κενά-ο-ολυμπιακός-βόλου-453262

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου στο Καρπενήσι, όπως και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, που σίγουρα δεν έχει κλείσει.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός παράλληλα με την προετοιμασία του κινείται και μεταγραφικά, για να καλύψει τα κενά του και να δημιουργήσει το ανταγωνιστικό ρόστερ που θέλει. Μάλιστα στη βολιώτικη ΠΑΕ πρόεκυψαν και αμυντικά κενά με παίκτες που, ενώ είχε ανακοινωθεί η απόκτησή τους, πλέον δεν είναι στην ομάδα (ο Πολίτης από την Ηλιούπολη, ο Βενέτης από τον Αλμωπό και ο Αρναούτογλου από την Ιεράπετρα), ενώ από τους περσινούς που ξεκίνησαν φέτος προετοιμασία «κόπηκε» και ο Πατρώνης.

Χθες πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε στην απόκτηση ενός νεαρού αμυντικού, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ, καθώς συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους υπέγραψε ο Κώστας Ιβαντζίκης, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να είναι και στην απογευματινή προπόνηση στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Σερραίο αμυντικό: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Ιβαντζίκη. Γεννήθηκε στις 22/2/2000 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Από τη Δόξα Λιθοτόπου πήρε μεταγραφή την χρονιά 2017-18 στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής (Γ’ Εθνική), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018-19 φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού, όπου αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τελευταία του ομάδα ήταν ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου Σερρών.

Ο Ιβαντζίκης βρέθηκε το μεσημέρι χθες Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αμέσως μετά αναχώρησε για το Καρπενήσι, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Κώστα Ιβαντζίκη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Στο Καρπενήσι κι ενώ συμμετέχουν στην προετοιμασία παίκτες που δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτησή τους αναμένονται και νέες αφίξεις.

Σήμερα στον Ολυμπιακό περιμένοντας το ευχάριστο από την Ε.Α. και του Δευτεροβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, στο Καρπενήσι περιμένουν και νέες ενισχύσεις καθώς η βολιώτικη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον Αρη για τον δανεισμό του νεαρού αμυντικού Κυριάκου Ασλανίδη. Ο Ασλανίδης πέρυσι αγωνίστηκε με τον Αρη στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ και φέτος συμμετέχοντας στην προετοιμασία των “κιτρίνων”, μόλις προχθές υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Βόλο για να πάρει παιχνίδια, καθώς με την πληρότητα που υπάρχει στο ρόστερ του Ακη Μάντζιου θα ήταν απίθανο να πάρει λεπτά ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός. O ύψους 1.84 στόπερ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ17 και Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, πριν πάει στον Άρη.

Με τον Άρη υπήρξε επαφή και για τον δανεισμό του μέσου Πέτρου Μπακούτση που έχει παίξει 9 ματς Super League, ενώ κρούση για τον ίδιο λόγο υπήρξε και από άλλη ΠΑΕ.

Επίσης στον Ολυμπιακό περιμένουν και έναν νεαρό Σέρβο τερματοφύλακα που θα αποκτηθεί εφόσον δείξει ότι έχει τα προσόντα να προσφέρει όπως γίνεται και με άλλους ξένους στην ομάδα.

Ολα δείχνουν πως θα προστεθεί στο ρόστερ ο 20χρονος αμυντικός χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού Σαλίν Ντιαμπί και ο 23χρονος σέντερ φορ Όσκαρ Σιαφά που κατάγεται από την Ισημερινή Γουινέα όπως και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Χατζής, που περνούν από το μικροσκόπιο του προπονητή Γιώργου Βαζάκα και στην Ευρυτανία

Στο Καρπενήσι ώς τις 30 του μήνα που θα προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση στο ρόστερ, όπως και μετά την επιστροφή καθώς έχουν κλειστεί και φιλικά 1/9 στο Αλκαζάρ με Λάρισα και για 4 Σεπτέμβρη με Τρίκαλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου