Ερωτηματικά και εμπόδια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-08, 16:02:21
Ερωτηματικά και  εμπόδια

Στην προσπάθεια για δικαίωση του Ολυμπιακού... μετά τη συμφωνία ΕΠΟ - Πολιτείας

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ερωτηματικά δημιουργούνται πλέον για τον Ολυμπιακό και τη διεκδίκησή του να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, αφού ενώ περιμένει δικαίωση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η Ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με την πολιτεία για τον έλεγχο και την επιβολή ποινών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με ρόλο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Έτσι στον Ολυμπιακό που δεν βιάζονται να κάνουν εκτιμήσεις για το τι μπορεί να σημαίνει η συμφωνία αυτή παρακολουθούν τις εξελίξεις περιμένοντας να δουν και τις επόμενες κινήσεις της ΕΠΟ, αφού φαίνεται πως από τις αποφάσεις της εξαρτάται...

Όμως σίγουρα η συμφωνία ΕΠΟ -ΓΓΑ δημιουργεί προβληματισμό καθώς φαίνεται να μην υπάρχει πλέον η κέντρα της Ομοσπονδίας με την πολιτεία για την ΕΕΑ. Εκεί πόνταρε και η βολιώτικη ΠΑΕ ώστε να αποδειχθεί η παραβίαση του αυτοδιοίκητου κάτι που παραδέχτηκαν πλέον αρκετοί τι έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην περίπτωση ταυ Ολυμπιακού...

Άλλωστε μεταξύ των δύο πλευρών, (ΕΠΟ- ΓΓΑ) αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η αυστηροποίηση των ποινών από την Ελληνική Ομοσπονδία, έπειτα από το νέο σύστημα ποινών που ενσωμάτωσε στον Πειθαρχικό της Κώδικα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των συζητήσεων με την Πολιτεία, ενώ τόνισε πως βρέθηκε η «χρυσή τομή» που ικανοποιεί και τα δύο μέρη, ενώ αυτό που ελαχιστοποίησε τη βολιώτικη διεκδίκηση ήταν η δήλωση πως «βρήκαμε λύση που να ικανοποιεί και τα δύο μέρη, χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της FIFA. Είναι ίσως η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και για τα θέματα του αυτοδιοίκητου ομονοεί η Πολιτεία και το ποδόσφαιρο».

Επίσης πρόβλημα είναι και η δήλωση Μπιτσαξή: «Δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ τέτοια παρέμβαση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Έχω πει ότι ουδέποτε υπήρχε τέτοιος κίνδυνος” και για το αν οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι δεσμευτικές, απάντησε: «Οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές. Η ΕΕΑ θα συνεχίσει να χορηγεί πιστοποιητικά και όπου δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις χορήγησης, λόγω παρεμβάσεων που άπτονται στο δημόσιο συμφέρον, θα χορηγείται ένα πόρισμα ελέγχου, το οποίο θα προβλέπεται από την ΕΠΟ. Οι εισηγήσεις της ΕΕΑ θα είναι δεσμευτικές προς την ΕΠΟ».

Η ΕΠΟ ειδοποίησε ήδη τη FIFA ότι δεν υπάρχει ζήτημα παρέμβασής της, ενώ εξασφάλισε χορηγία 1 εκατ. ευρώ από τη ΓΓΑ μέσω ΟΠΑΠ...

Ανακοίνωση Austrian Boys F.C

“Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας που είναι εγγεγραμμένα μέλη στο δικτυακό forum των Austrian boys www.volosfans.gr πως μετά από 5 μέρες επαναλειτουργεί. Για τεχνικούς λόγους συντήρησης έπρεπε να απενεργοποιηθεί. Πλέον το forum ηλικίας 10 ετών, που ενώνει μια παρέα φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου από την Αυστραλία έως την Αργεντινή και τη Ρωσία είναι και πάλι On-Line. To Δ.Σ των Austrian Boys ευχαριστεί τη Forthnet Βόλου για την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε μαζί τους όπως και τον κ. Χειμωνίδη για τις υπηρεσίες που μας δίνει τα τελευταία 10 χρόνια. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!”

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=