ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάζει τις βάσεις για τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου

βάζει-τις-βάσεις-για-τη-νέα-χρονιά-ο-ολυ-455464

Στο Καρπενήσι έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς εκεί από προχθές Κυριακή άρχισαν με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην Ευρυτανία οι πρώτες εντυπώσεις της βολιώτικης αποστολής είναι ικανοποιητικές τόσο από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών, όσο και από τις συνθήκες της προετοιμασίας, ενώ μετά την κυριακάτικη προπόνηση, από χθες οι ρυθμοί «ανέβηκαν»… με πρόγραμμα πρωί κι απόγευμα.

«Με ιδανικές συνθήκες και πολύ καλό κλίμα η δουλειά στην ομάδα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα είναι και ευχάριστη, αφού υπάρχει διάθεση από τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά πως ό,τι γίνεται σε αυτή τη φάση είναι σημαντικό και για τους ιδίους και για την ομάδα», ανέφερε από την Ευρυτανία ο Βολιώτης τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Θωμάς Μακρής, που παράλληλα με την πορεία της προετοιμασίας έχει και επαφές για την περεταίρω ενίσχυση της ομάδας, αφού ως γνωστόν το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει ολοκληρωθεί.

Στη βολιώτικη αποστολή είναι 25 παίκτες αφού και ο Κλεβί Κόλα που είχε άδεια για την Κυριακή είναι από χθες στην «έδρα» του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο Casi Di Neve, στον Αγιο Νικόλαο Ευρυτανίας.

Ο γκολκίπερ Γκενάντι Ξενοδόχοφ και ο Μαυροβούνιος Βέλικο Μπάτροβιτς, που δεν έπαιξαν το Σάββατο στο φιλικό με την Καλαμάτα, γυμνάζονται πλέον κανονικά, ενώ ο Χρήστος Κατσούκης που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Από την αποστολή «κόπηκαν» ο Τίμος Πατρώνης που θα συνέχιζε από πέρσι, αλλά και ο Νίκος Βενέτης που είχε ανακοινωθεί ότι αποκτήθηκε από τον Αλμωπό Αριδαίας.

Πάντως στο Καρπενήσι αναμένονται ένας πλάγιος μπακ και ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός που θα περάσουν από το “μικροσκόπιο” του προπονητή Γιώργου Βαζάκα που πάντως βλέπει θετικά στοιχεία κι σε άλλους παίκτες που είναι υπό δοκιμή.

Ηδη έχει ανάψει το πράσινο φως για να προστεθεί στο ρόστερ ο 20χρονος αμυντικός χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, Σαλίν Ντιαμπί, αλλά και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Χατζής, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή και πιο πριν σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟ Κουφαλίων και Κ19 του ΠΑΟΚ.

Πολύ καλές είναι και οι εντυπώσεις για τον 23χρονο σέντερ φορ, Οσκαρ Σιαφά, που κατάγεται από την Ισημερινή Γουινέα αλλά έχει κοινοτικό διαβατήριο αφού έχει αγωνιστεί στην Ισπανία. Ο γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1997, πανύψηλος (1,91μ.) Αφρικανός φορ είχε έρθει στην Ελλάδα για τον Αστέρα Τρίπολης, έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό του Ολυμπιακού το Σάββατο και είναι κανονικά με τη βολιώτικη αποστολή στην Ευρυτανία, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Λαρέντο (ομάδα Γ’ κατηγορίας) και στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου ήταν και στις Καρταγένα β’, Αλζίρα και Ελντένσε.

Επίσης, γίνονται κινήσεις και για έναν ακόμη τερματοφύλακα, ενώ η ομάδα, που θα παραμείνει στην Ευρυτανία έως τις 30 Αυγούστου, θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι και με την επιστροφή στον Βόλο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά στους υπό δοκιμή παίκτες και ποιοι από αυτούς θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι, επίσης έχουν κλειστεί φιλικά 1/9 στο Αλκαζάρ με Λάρισα και για 4 Σεπτέμβρη με Τρίκαλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου