ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη δουλειά στο Καρπενήσι

ο-ολυμπιακός-ξεκίνησε-τη-δουλειά-στο-κ-457993

Από χθες στο Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Casi Di Neve, στην είσοδο του οποίου υπάρχουν δύο σημαίες της ομάδας, βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα κάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο ερυθρόλευκοι έφυγαν χθες στις 8.30 το πρωί από τον Βόλο και το γήπεδο του Μαγνησιακού και το απόγευμα προπονήθηκαν, ενώ από σήμερα η δουλειά συνεχίζεται πιο εντατικά, καθώς οι προπονήσεις θα είναι διπλές.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι 25 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι εξής: Κωνσταντίνου, Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Να’ α, Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς, Ντιαμπί, Κόλα, Χάσεκ, Ξύδας, Σουλεϊμάν Οκάν, Βερνάρδος, Βλάχος, Αρναούτογλου, Παπακώστας, Χολέβας, Μπέικος, Ντουάρτε Βαλέντε, Χατζής, Μπράιαν Μπονανά, Ν’ Κόα, Κουντουριώτης, Οσκαρ Σιαφά, Μπάτροβιτς, Κατσούκης. Επομένως, δε συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Πατρώνη, Μπουλάτοβιτς, που απορρίφθηκαν, αλλά και του Βενέτη, που έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Κόλα είχε άδεια, για να μείνει στον Βόλο χθες, αλλά σήμερα θα είναι κανονικά στην πρωινή προπόνηση. Ξενοδόχοφ και Μπάτροβιτς, που δεν έπαιξαν στο φιλικό με την Καλαμάτα το Σάββατο, γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κατσούκης.

Επίσης, γίνονται κινήσεις, για να πάει τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία και τρίτος τερματοφύλακας, εφόσον αυτή τη στιγμή πίσω από τον Ξενοδόχοφ υπάρχει ο νεαρός Βολιώτης Κωνσταντίνου.

Η Κηφισιά διαθέσιμη για φιλικό

Να σημειωθεί ακόμη ότι το Αιγάλεω δε θα πάει τελικά στο Καρπενήσι, ενώ η Σαντορίνη, που προετοιμάζεται εκεί, έχει υποχρέωση για το Κύπελλο Ελλάδος στις 29 Αυγούστου. Επομένως, αν θελήσει ο Ολυμπιακός Βόλου να παίξει κάποιο φιλικό ως τις 30 Αυγούστου, που θα φύγει, διαθέσιμος αντίπαλος είναι η ΑΕ Κηφισιάς, η οποία ανέβηκε φέτος επίσης στη Σούπερ Λιγκ 2 και προετοιμάζεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Βαζάκας: «Δε με απογοητεύει το σκορ»

Η ήττα με 0-4 από την Καλαμάτα στο φιλικό του Σαββάτου που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών και ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον εφημέριο του Ιερού Ναού του χωριού, π. Δημήτριο Πρασσά, που απεβίωσε από επιπλοκές του κορονοϊού, δεν ήχησε καλά και δικαιολογημένα στον κόσμο της ομάδας.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Βαζάκας δε φάνηκε να απογοητεύεται κι αυτό αποτυπώνεται στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, που ήταν το μοναδικό μέσο που έδωσε το παρών στο φιλικό.

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος τεχνικός ανέφερε: «Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και θέλαμε να δούμε όλους τους παίκτες. Η Καλαμάτα είναι σχεδόν ίδια ομάδα με κάποιες αλλαγές. Τα ματς αυτά έχουν δοκιμαστικό χαρακτήρα. Σίγουρα είναι πολλά για τον Ολυμπιακό Βόλου τα τέσσερα γκολ, όμως, όταν χτίζεις μία ομάδα, δε σε ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα. Πρέπει να δούμε ποιους παίκτες θα κρατήσουμε.

Είναι μία ομάδα που έχει σχεδόν 20 παίκτες που πρώτη φορά βρίσκονται μεταξύ τους, αλλά και πάλι οι παίκτες έδειξαν κάποια πράγματα. Δεν κοιτάω τα γκολ, γιατί χωρίς άλλες ευκαιρίες μας έβαλαν τέσσερα. Είμαστε σε ένα στάδιο αρχικό, έχουμε δρόμο πολύ, αλλά πιστεύω ότι θα τη φτιάξουμε την ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι. Δε με απογοητεύει το σκορ. Θέλουμε δουλειά. Μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε».

Επίσης, ο κ. Βαζάκας τόνισε σχετικά με τους υπό δοκιμή παίκτες ότι και ο Ντιαμπί και ο Σιαφά έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ είχε θετικά λόγια είχε να πει για τους Ντουάρτε και Κουντουριώτη.

Αναστόπουλος: «Το 0-4 δε λέει τίποτα»

Δηλώσεις στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ παραχώρησε και ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο 63χρονος προπονητής ρωτήθηκε αν θεωρεί πως η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου εντυπωσίασε, για να απαντήσει: «Δε το βλέπουμε έτσι ούτε εγώ ούτε η ομάδα. Ακόμη θέλουμε δουλειά. Το 0-4 δε λέει τίποτα. Βέβαια, με τη νίκη αυτή αποκτάμε νοοτροπία, γιατί είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε. Ωστόσο, δεν είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε δουλειά και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 26 Σεπτέμβρη.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε μία ομάδα που σε κάθε παιχνίδι θα παλεύει για τη νίκη. Το αποτέλεσμα είναι μία άλλη ιστορία. Στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε, αλλά επιμένω ότι το 0-4 δε λέει τίποτα.

Θα δούμε και για άλλες προσθήκες. Το πρωτάθλημα θέλει τουλάχιστον 22 άτομα σε ετοιμότητα. Είναι πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να έχεις βάθος ρόστερ, για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις.

Εμείς θέλουμε να είμαστε στο πρωτάθλημα έτοιμοι. Το σκεπτικό να είμαστε πρωταθλητές καλοκαιριού, φιλικών και μεταγραφών το αφήνουμε για άλλες ομάδες».

Ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Ολυμπιακό Βόλου για τη φιλοξενία και για το γεγονός ότι δέχθηκε να αγωνιστεί το πρωί, προσθέτοντας: «Ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία. Ο Ολυμπιακός Βόλου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητευτεί από το αποτέλεσμα, γιατί είναι μία ιστορική ομάδα και ένας μεγάλος σύλλογος. Προσπαθεί να φτιάξει μία ομάδα και το 0-4 δε λέει τίποτα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου