ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτο τεστ για Ολυμπιακό Βόλου με Καλαμάτα στη Νεάπολη

πρώτο-τεστ-για-ολυμπιακό-βόλου-με-καλα-461547

Ο Ολυμπιακός μάλιστα έχοντας φτάσει στις 12 μέρες προετοιμασίας, χωρίς να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του, έχει στα σκαριά και άλλες μεταγραφές, ενώ αύριο Σάββατο το πρωί θα έχει το πρώτο αγωνιστικό ξεμούδιασμα παίζοντας στη Νεάπολη με την Καλαμάτα που από το Πήλιο θα φύγει για τη Μεσσηνία.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το αυριανό πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό είναι περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, ενώ την Κυριακή το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να επιστρέψει στις 30 Αυγούστου.

Ο Κουντουριώτης που ανακοινώθηκε χθες ενσωματώθηκε άμεσα στην ομάδα και θα είναι κανονικά στην αποστολή στο Καρπενήσι, όπου θα είναι και άλλοι παίκτες που δεν έχουν ανακοινωθεί.

Επίσημα, όπως αναμενόταν, ολοκληρώθηκε χθες η μεταγραφή του Χρήστου Κουντουριώτη στον Ολυμπιακό Βόλου, με τη βολιώτικη ομάδα να ενισχύεται σημαντικά αποκτώντας έναν εξαιρετικό ακραίο επιθετικό για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση της απόκτησης Κουντουριώτη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κουντουριώτη, ενός ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι προϊόν της ακαδημίας των «Πρασίνων», ενώ αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Σλοβακία, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Α’ και Β’ κατηγορίας.

Γεννήθηκε στις 2/1/1998 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ενώ μπορεί να παίζει και πίσω από τον φορ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις και εμπειρία και έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου για να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά.

Ο Χρήστος Κουντουριώτης αφού πέρασε από όλα σχεδόν τα ηλικιακά τμήματα του Παναθηναϊκού, την περίοδο 2017-18 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έκανε ντεμπούτο στη Super League στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια (1-1) στις 17/12/2017, σε ηλικία 19 ετών. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο κατέγραψε άλλες τρεις συμμετοχές με τους «πράσινους» στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, με Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Την επόμενη χρονιά παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, δίχως να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, έχοντας μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας (2-2).

Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε ως δανεικός στην Ζεμπλίν Μιχάλοβτσε, ομάδα Α’ κατηγορίας της Σλοβακίας, κάνοντας πολύ καλή χρονιά, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς Κυπέλλου, σημειώνοντας ένα τέρμα.

Με την ολοκλήρωση του δανεισμού του, η Ζεμπλίν απέκτησε τα δικαιώματα του παίκτη από τον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην Ζεμπλίν παίζοντας σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και σε δύο Κυπέλλου, για να συνεχίσει τη χρονιά στην Κόζιτσε, ομάδα Β’ κατηγορίας της Σλοβακίας. Στην εν λόγω ομάδα κατέγραψε 10 συμμετοχές και πέτυχε δύο τέρματα, ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε παιχνίδια του Κυπέλλου Σλοβακίας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Χρήστο Κουντουριώτη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Εκτός από τον Κουντουριώτη ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντάξει στη δύναμή του και τον Νίκο Χατζή. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει κυρίως αριστερό χαφ) Νίκος Χατζής, βρίσκεται ήδη στον Βόλο και προπονείται με τον Ολυμπιακό, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Πιο πριν είχε αρκετές συμμετοχές με Αναγέννηση Γιαννιτσών και ΠΑΟ Κουφαλίων ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ.

Επίσης αναμένεται και η απόκτηση του 20χρονου αμυντικού χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, Σαλίν Ντιαμπί. Ενώ υπάρχει ακόμη το ηλικιακό πρόβλημα που πιθανόν μερικώς θα ξεπεραστεί στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν ίσως να κάνουν την “έκπληξη” που θα είναι να επιτραπεί στην ΠΑΕ να ενταχθούν στο νέο ρόστερ και παίκτες από την περσινή σεζόν που είναι πάνω από 25, κάτι που δεν έχει γίνει λόγω της μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ.

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ήδη την διάθεση αλλά και τις τιμές που θα ισχύσουν φέτος, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, για τα παιχνίδια έδρας της ομάδας. Οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά: FANS: (50 ευρώ), LADIES (50 ευρώ), SILVER (100 ευρώ), GOLD (250 ευρώ): Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ”.

Από 23/8 η ακαδημία

Από τις 23/8 αρχίζουν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου που σε ανακοίνωσή της “προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου, να έρθουν στη μεγάλη οικογένειά της. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: Ευαγγελάκη Κατερίνα 6932494038, Ρόκας Στάθης 6973201137, Τσεκούρας Νικόλαος 6979002709, Email:[email protected]”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου