ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενισχύεται και περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου

ενισχύεται-και-περιμένει-ο-ολυμπιακό-463186

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τόσο η προετοιμασία, όσο και η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου, που το Σάββατο το πρωί θα έχει το πρώτο αγωνιστικό ξεμούδιασμα παίζοντας στη Νεάπολη με την Καλαμάτα, η οποία θα κατέβει από το Πήλιο όπου προετοιμάζεται και στη συνέχεια θα φύγει για τη Μεσσηνία.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αυτό το πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό είναι περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα και μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να ξεφύγουν για λίγο από τις διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών κι ενώ την Κυριακή ο πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για να επιστρέψει στις 30 Αυγούστου.

Παράλληλα συνεχίζεται και η μεταγραφική ενίσχυση, αφού το ρόστερ δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του μορφή, αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό θα γίνει σύντομα…και ίσως με νέα «έκπληξη».

Σήμερα άλλωστε αναμένεται να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Χρήστου Κουντουριώτη που θεωρείται από τις πολύ καλές για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός βρίσκεται από χθες βράδυ στον Βόλο και αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός με τον Κουντουριώτη ενισχύεται σημαντικά αφού αποκτά έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με την Ζεμπλίν Μιχάλοβτσε και στην Κόζιτσε.

Εκτός από τον Κουντουριώτη ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντάξει στη δύναμή του σήμερα και τον Νίκο Χατζή.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει κυρίως αριστερό χαφ) Νίκος Χατζής βρίσκεται ήδη στον Βόλο και προπονήθηκε χθες με τον Ολυμπιακό, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Πιο πριν είχε αρκετές συμμετοχές με Αναγέννηση Γιαννιτσών και ΠΑΟ Κουφαλίων ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ.

Επίσης ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας αξιολογώντας τους παίκτες που ήταν υπό δοκιμή για το νέο ρόστερ, έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του 20χρονου αμυντικού χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, Σαλίν Ντιαμπί, που έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις στην Ισπανία και πιθανόν η ΠΑΕ μπορεί να προχωρήσει και σε μια ακόμη ανακοίνωση απόκτησής κι αυτού του νεαρού μέσου.

Ενώ υπάρχει ακόμη το ηλικιακό πρόβλημα που πιθανόν μερικώς θα ξεπεραστεί στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν ίσως αύριο να κάνουν την «έκπληξη» που θα είναι να επιτραπεί στην ΠΑΕ να ενταχθούν στο νέο ρόστερ και παίκτες από την περσινή σεζόν που είναι πάνω από 25, κάτι που δεν έχει γίνει λόγω της μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ.

Στον Ολυμπιακό επίσης υπάρχει η «κίνηση» προτεραιότητας για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός σέντερ φορ, όπως και ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ήδη τη διάθεση αλλά και τις τιμές που θα ισχύσουν φέτος, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, για τα παιχνίδια έδρας της ομάδας. Οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Επιστροφή στο γήπεδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει τη δυνατότητα να δει ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, η οποία μετά από έξι χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στη Super League 2, στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων, των οποίων θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και αφορούν το σύνολο των παιχνιδιών έδρας, πρωτάθλημα Super League 2, Κύπελλο Ελλάδος, φιλικά. Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Αναλυτικά οι τιμές:

FANS: (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας FANS θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

LADIES (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας LADIES θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

SILVER (100 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας SILVER θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη.

GOLD (250 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη και επιπλέον θα έχουν πρόσβαση στο parking του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης.

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ».

Από 23/8 η ακαδημία

Από τις 23/8 αρχίζουν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου που σε ανακοίνωσή της «προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου, να έρθουν στη μεγάλη οικογένειά της.

Παιδιά από 6-15 ετών να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, να εκτονωθούν με βάση το ποδόσφαιρο. Να μάθουν το άθλημα σε φυσικό γήπεδο από εξειδικευμένους προπονητές και γυμναστές με εμπειρία ετών. Να συμμετέχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις και σε τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ελα κοντά μας. Οι εγγραφές αρχίζουν 23 Αυγούστου, Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 19:00.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: Ευαγγελάκη Κατερίνα 6932494038, Ρόκας Στάθης 6973201137, Τσεκούρας Νικόλαος 6979002709, Email: [email protected]».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου