ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιότητα και ποσότητα το ζητούμενο στον Ολυμπιακό Β.

ποιότητα-και-ποσότητα-το-ζητούμενο-στ-472171

Λιγότερο από ένα δεκαήμερο απομένει, προκειμένου να αναχωρήσει ο Ολυμπιακός Βόλου για το Καρπενήσι. Οι ερυθρόλευκοι, παρόλ’ αυτά, αναζητούν μεγαλύτερη ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ τους, αφού οι 14 παίκτες που μετρά επισήμως η ομάδα είναι λίγοι, λαμβανομένου υπόψη ότι τελικά ο Πολίτης θα μείνει στην Ηλιούπολη, όπως όλα δείχνουν, και δε θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι δέκα νέοι παίκτες και οι τέσσερις που ανανέωσαν σίγουρα δεν ενθουσιάζουν τον κόσμο, που θέλει να δει κι άλλες κινήσεις. Μπορεί από τη διοίκηση να διαρρέεται πως «ό,τι χρειαστεί θα το πάρουμε χωρίς βιασύνη», αλλά το ιδανικότερο θα ήταν τα κενά να καλυφθούν, μέχρι η ομάδα να αρχίσει τη δουλειά στο Καρπενήσι, καθώς ο Γιώργος Βαζάκας επιθυμεί να δουλέψει με το σύνολο των παικτών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, που θα γίνει και φέτος στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Κι αν σε κάποιες θέσεις υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα, όπως οι Μπάτροβιτς και Ξύδας, στους οποίους έκανε ιδιαίτερη αναφορά και ο Γιώργος Βαζάκας στις δηλώσεις του, σε κάποιες άλλες χρειάζεται μεγαλύτερο βάθος αλλά και υψηλότερο επίπεδο.

Στους τρεις παίκτες που απορρίφθηκαν, δηλαδή τους Κυριακίδη, Αντωνόπουλο και Ζντρακόφσκι, αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι, ενώ και κάποιοι παίκτες που μετέχουν στις προπονήσεις από το περσινό ρόστερ και δεν ανακοινώθηκαν επίσημα ότι ανανέωσαν, τελούν κι αυτοί υπό δοκιμή, όπως οι Πατρώνης, Βλάχος, Μπέικος, Κωνσταντίνου και Ν’ Κόα.

Δυνατά φιλικά

Μπορεί ο σχεδιασμός, λόγω των ηλικιακών περιορισμών στις μεταγραφές και της μη δυνατότητας ανανέωσης με αρκετούς περσινούς παίκτες, να μην έχει προχωρήσει, όσο θα έπρεπε για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, αλλά υπάρχει ένα πλάνο για τα φιλικά ματς.

Συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει στις 21/8 με την Καλαμάτα, που έχει έρθει να κάνει προετοιμασία στην Πορταριά και είναι σωματείο, με το οποίο οι ερυθρόλευκοι έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Στο Καρπενήσι αντίπαλος θα είναι το Αιγάλεω ή η Σαντορίνη, αφού η τεχνική ηγεσία θέλει αυτό το διάστημα να γίνει μόνο ένα φιλικό.

Επειτα στις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν κλειστεί δύο παιχνίδια, την 1η του μηνός, με το που θα γυρίσουν οι ερυθρόλευκοι από το Καρπενήσι, με την ΑΕΛ στη Λάρισα και θα ακολουθήσει στις 4 ή 5/9 το τεστ με τα Τρίκαλα στον Βόλο και πιθανόν στη Νεάπολη, αφού υπάρχει πίστη ότι το ζήτημα θα κλείσει σύντομα θετικά και ότι ο Ολυμπιακός θα συμφωνήσει για αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Θυμίζουμε ότι το φιλικό με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη για αύριο έχει αναβληθεί.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο πρώην πλέον ερυθρόλευκος Μιχάλης Γιαννίτσης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λάρισας και αν συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός Βόλου θα τον βρει αντίπαλο στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου