ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκος Βενέτης ο 15ος…  

νίκος-βενέτης-ο-15ος-476648

Ο 15ος παίκτης του ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου έγινε ο Νίκος Βενέτης, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε χθες από τους ερυθρολεύκους. Ο παίκτης προέρχεται από τον Αλμωπό Αριδαίας και τον ξεχώρισαν οι άνθρωποι της ομάδας από τα μεταξύ τους παιχνίδια, στα οποία ήταν βασικός

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έρχεται να προστεθεί στους Βαλέντε, Μπάτροβιτς, Χάσεκ, Πολίτη, Μαρκοπουλιώτη, Να’ α, Σουλεϊμάν Οκάν, Βερνάρδο, Αρναούτογλου, Ξύδα, Φιλίποβιτς, Ξενοδόχοφ, Παπακώστα και Κατσούκη, ενώ σε εκκρεμότητα είναι η παραμονή κάποιων ποδοσφαιριστών, που έδωσαν το παρών στην «πρώτη» της Δευτέρας και ήταν και πέρσι στην ομάδα, δηλαδή των Κωνσταντίνου, Βλάχου, Ν’ Κόα, Μπέικου, Πατρώνη.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Βενέτη έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βενέτη. Γεννήθηκε στις 8/5/1997 και αγωνίζεται ως αριστερός στόπερ. Πρόκειται για εξελίξιμο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Αλμωπό Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Football League. Αγωνίστηκε στα 13 από τα 18 παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα 10 ως βασικός και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν από την ομάδα του Αλμωπού.

Ερχεται στον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να διακριθεί και ο ίδιος μέσα από τον σύλλογο.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Χαραυγιακό την περίοδο 2016-17 και την ίδια χρονιά έπαιξε στον Εθνικό Πειραιώς (Γ’ Εθνική), στον οποίο κάθισε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 (δυόμισι χρόνια).

Εκανε «γεμάτη» χρονιά στον Αήττητο Σπάτων την περίοδο 2019-20, πριν πάρει μεταγραφή για τον Αλμωπό Αριδαίας, την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Νίκο Βενέτη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Σκοπός της διοίκησης είναι να ενισχύσει την ομάδα με αξιόλογους παίκτες ως την αναχώρηση για το Καρπενήσι στις 22 Αυγούστου, ώστε να κλείσει το ρόστερ σε ένα μεγάλο ποσοστό, καθώς οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται, θα απορριφθούν, καθώς δεν είναι οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Στην περαιτέρω ενίσχυση αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, ο οποίος έδωσε και την είδηση ότι όλες οι ομάδες παλεύουν νομικά τουλάχιστον να ανατραπεί η απόφαση, την οποία χαρακτήρισε άδικη, για τη μη δυνατότητα ανανέωσης παικτών του περσινού ρόστερ, που δεν είχαν ανανεώσει ως τις 30/6.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου