ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαυρονάσιος: Θα ενισχυθούμε, δεν είναι αυτό το ρόστερ

μαυρονάσιος-θα-ενισχυθούμε-δεν-είναι-477799

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στην «πρώτη» της ομάδας, ευχήθηκε πρώτα τα καλύτερα για τον Σπύρο Παπακωνσταντίνου και να βγει δυνατός από τη μεγάλη περιπέτεια που περνά, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι η υγεία.

Για τη φετινή χρονιά ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε: «Η νέα κατηγορία έχει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητές της. Πιστεύω ότι έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να αντεπεξέλθουμε και το μυστικό δεν είναι τίποτε άλλο από την οργάνωση, την πειθαρχία και τη δουλειά.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας και στο έμψυχο υλικό, το οποίο δεν είναι αυτό που βλέπετε, καθώς η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, για να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να κάνει μία πορεία αντάξια του ονόματός της και να σωθεί γρήγορα. Με τους συνεργάτες μας έχουμε βγάλει ένα πλάνο τριετίας, που είναι ικανό, για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που αξίζει, δηλαδή στην Α’ Εθνική, εκεί που έχει γράψει ιστορία».

Τα κριτήρια που θέσπισε η Πολιτεία ήταν αυστηρά, παρότι δίκαια, και ήρθαν απότομα. Για μένα έπρεπε να δοθεί κάποιος χρόνος. Ήταν ξαφνικός θάνατος. Με τα σημερινά δεδομένα τα χρήματα που απαιτούνταν ήταν πάρα πολλά.

Η απόφαση με τις ανανεώσεις ήταν πραγματικά άδικη, γιατί παίζαμε βάσει προκήρυξης, η οποία δεν έλεγε ότι έπρεπε να έχουμε αδειοδότηση. Είναι ένα δίκαιο των ομάδων και το παλεύουμε νομικά και πιστεύω ότι για τους παίκτες που ήταν στη δύναμή μας και είχαν συμβόλαια ως τις 30/6 θα δικαιωθούμε».

Τέλος για τον νέο «συμπαίκτη» στα διοικητικά, Γιάννη Νταόπουλο, ανέφερε:

«Ο κ. Νταόπουλος είναι από καιρό συνεργάτης μας. Εχουμε ταύτιση απόψεων. Όταν ξεπεράσει κάποια διαδικαστικά θέματα με το μετοχικό κεφάλαιο της Καλαμάτας, στην οποία ήταν μέτοχος, θα υπάρχουν και ανακοινώσεις. Νομίζω πως σήμερα (σ.σ. χθες) ο κ. Νταόπουλος είναι στον Βόλο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είναι μεγάλη επιτυχία που ενσωματώνεται στην ομάδα μας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου